Casetofon, boxe logan
![]() ![]() ![]() |
Casetofon, boxe logan
George. |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- 78 ADR
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sigur ca se potriveste. Ai nevoie doar de un adaptor iso-din pentru antena (vezi poza). Difuzoarele de pe logan parca sunt de 40W dar nu bag mana in foc pentru asta.
Attached thumbnail(s) iso_din_1_.jpg ( Size: 8.46k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ealex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 11 May 09 From: Curtea de Arges ![]() |
Buna seara. Am achizitionat un cd player stock de logan, modelul cu cod, insa am o nelamurire cu privire la setarile acestuia. Stiu ca trebuie apasata tasta "notă muzicală" pentru a intra in meniul reglajelor audio, insa acolo gasesc doar setarile pentru bass. Daca mai apas inca o data tasta "notă muzicala"ori tastele > sau < pentru a selecta o alta opțiune, playerul revine la afisajul radioului si numai pot selecta TREB, BALANCE sau FADER. Cunosc foarte bine aparatul, pentru ca anterior am avut tot acelasi model. Ma puteti ajuta?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2019 SL Plus
- AG ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 |