Inchidere centralizata, intrebare despre inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata, intrebare despre inchidere centralizata
marianfcsb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 April 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba da. Mai bine pui una noua.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
De acord si eu cu una noua; daca ai ceva cash in plus, pune-i si alarma.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marianfcsb |
![]()
|
Va multumesc, si orice tip se portriveste ma gandesc nu?
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Teoretic, da, merge orice fel. Vezi ca nu ai nevoie de actuatoare... ai deja pe masina unele
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adymist |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 June 13 ![]() |
Dupa cateva ore de citit, am realizat ca nu e chiar asa de greu de montant o inchidere (teoretic) asta si din cauza faptului ca cei la care m'am dus sa'mi monteze mi'au zis ca ajunge 50 de lei manopera de usa cu actuatorul lor, si 200 in total cu actuaoarele mele (cumparate deja), deci vedeti si voi diferenta!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/europa
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
pai tu ai Europa sau prima?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
marianfcsb |
![]()
|
am luat un kit ,ce contine modul,telecomenzile,cablurile etc. intrebare este unde se afla modulul de la inchiderea de stoc?
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
In UCE. Langa Pedale.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
marianfcsb |
![]()
|
Am fost la un electrician auto acasa la el, intro sambata si mia pus el in 10 minute, totul a costat 20 lei, ceea ce nu ma deranjat ( kitu a costat 80 lei + 20 , am esit cu 50 lei mai eftin decat daca o reparam pe cea veche) Va multumesc ca mati ajutat cu sfaturi.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
dunosenator |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 October 14 ![]() |
Daca ai montata inchidere universala pe solenza ma poti ajuta si pe mine cu un montaj?
Adica eu am o solenza 2003 cu UCE si am facut Immo OFF deci nu mai are relevanta chipul din cheie. Am montat o inchidere in locul modulului original, merge perfect dar nu gasesc care sunt firele pt semnalizari la actionarea butonului inchis sau deschis. Care are cunostiinte sau poate da o privire la cele montate pe masina as fi recunoscator. Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:10 |