Amortizoare intarite si arcuri scurtate
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare intarite si arcuri scurtate
Ionescu Bogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 August 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20140121_155114.jpg ( Size: 2.6mb ) Number of downloads: 347 arcuri_disel.jpeg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 390 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
- B 26 >>>
|
|||
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Pe fata vrei sa pui arcuri de nova spate? De ce? Crezi ca sunt mai tari decat cele de dacie?
Poti sa le pui pe cele de papuc diesel pe fata, asta da. Cat de jos vrei sa o lasi? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
Ionescu Bogdan |
![]()
|
QUOTE(DJ-55-AMC @ 26 Jan 2014, 14:11) Pe fata vrei sa pui arcuri de nova spate? De ce? Crezi ca sunt mai tari decat cele de dacie? Poti sa le pui pe cele de papuc diesel pe fata, asta da. Cat de jos vrei sa o lasi? au mai pus si altii arcuri de nova spate pe fata pentru ca sunt mai tari si ca sa nu mai taie din ele.Vreau sa o las cam echivalentul a 3 spire maxim taiate din arcurile originale,cat sa nu iau toate santurile cu ea,inca nu m-am gandit cum sa fac |
--------------------
Dacia
Logan
2008
- B 26 >>>
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Amortizoarele intarite sunt de dacie? Au aceeasi cursa? Daca vrei suspensie low iti recomand amortizoare de ARO 10, cursa este aceaasi ca la dacie dar sunt mai scurte.
Cand se coboara( simtitor) suspensia trebuie umblat si la amortizoare altfel de trezesti ca la o groapa mai mare iti "da direct in telescop". This post has been edited by DJ-55-AMC: 26 Jan 2014, 14:46 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
Ionescu Bogdan |
![]()
|
QUOTE(DJ-55-AMC @ 26 Jan 2014, 14:46) Amortizoarele intarite sunt de dacie? Au aceeasi cursa? Daca vrei suspensie low iti recomand amortizoare de ARO 10, cursa este aceaasi ca la dacie dar sunt mai scurte. Cand se coboara( simtitor) suspensia trebuie umblat si la amortizoare altfel de trezesti ca la o groapa mai mare iti "da direct in telescop". stiu de amortizoarele de aro 10 insa n-am gasit. amortizoarele pe fata intarite sunt de 1300 iar pe spate sunt mnroe pe gaz adaptate de la alta marca.le-am luat deja facute de la cineva care stie.oricum nu de amortizoare era vorba ci de arcuri.astept raspunsuri de la useri care au facut asa ceva un sfat |
--------------------
Dacia
Logan
2008
- B 26 >>>
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:43 |