Dezghtare parbriz la Porsche Cayenne, HELP, !!! URGENT AM NEVOIE DE AJUTOR!!!
![]() ![]() ![]() |
Dezghtare parbriz la Porsche Cayenne, HELP, !!! URGENT AM NEVOIE DE AJUTOR!!!
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
O domnisoara fierbinte sa-si dea jos lenjeria si sa lipeasca fundul de parbriz in partea in care e inghetat. In 5 minute e curat lacrima.
Sau poti incerca tu, daca te stii cu funduletul fierbinte. Sau daca poti sa-l fierbintesti. Sa ai solutie de spalat geamurile sa cureti secretiile care se vor lipi inevitabil de parbriz in cursul operatiei de dezghetare. |
--------------------
*
*
*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nasol. Daca esti asa scund incat nu ajungi sa curati parbrizul trebuia sa iti fi luat un Tico.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Andy, asa se chema evolutie, mi-a zis mie Nea Popicu, mecanicul meu de pe vremea Daciei Berlina. Cine sa se gandeasca ca ma prinde zapada inainte sa fie gata parcarea subterana....
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poza?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Uite cum era inainte sa mai curate la ea
Attached thumbnail(s) parbriz.jpg ( Size: 63.22k ) Number of downloads: 696 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu domnisoara fierbinte.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia-i poza de parbriz de reno. Cel mult de foveu. Nu ti-au zis aia ca cayanu are un anumit
targhet? Cum de ti-au vindut-o? Acum iau in consideratie si adeverinta de pe daciaclub? Sa stii ca, daca intr-un an de zile nu dovedesti ca ai busit pe cineva, ti-o iau i inapoi. This post has been edited by corbex: 27 Jan 2014, 14:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
cayenne.jpg ( Size: 866.12k )
Number of downloads: 744
Pentru luneta exista dezaburire + stergator, recomand ![]() racleta_telescopica_cu_perie.jpeg ( Size: 13.31k ) Number of downloads: 672 Pentru problema ta, exista racleta telescopica Pentru toate celelalte, gen plinul cu carburant, exista Mastercard. This post has been edited by Diac: 27 Jan 2014, 14:20 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 27 Jan 2014, 14:32) Salut si bine v-am regasit, Nu ne-am mai auzit de ceva vreme, intre timp mi-am luat un Porsche Cayenne cu care din pacate am mari probleme ![]() Acum cand a venit zapada asta mare, partea centrala a parbrizului ramane mereu nedezapezita. Am tot incercat sa o curat, dar nu reusesc sa ajung bine in locul ala. E mult prea inalta masina asta ![]() Mecanicul meu, nea Popicu, a zis sa folosesc un scaunel. Mie mi se pare cam penibil, am incercat, tot n-am ajuns, si a trebuit sa sar: o saritura, un dat cu racleta, inca o saritura, inca un dat cu racleta... problema e ca am facut febra musculara ceea ce e deranjant! Am dat 50 lei la doi pusti dar nici ei nu au ajuns sa curete, si vroiau sa se urce pe capota, asa ca nu i-am lasat sa nu o indoaie, am casco dar nu cred ca acopera dauna de tipul asta. Stiu ca voi va pricepeti la multe, asa ca sigur puteti sa ma ajutati. MINUNE! Adi minune? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Pentru dezghetarea rapida a parbrizului,constructorul de porsuri caien recomanda condusul serpuit
This post has been edited by M.C.: 27 Jan 2014, 14:50 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Asta, adaptat la bricheta si pus pe bord,rezolva problema
This post has been edited by daniM: 27 Jan 2014, 14:49 Attached thumbnail(s) resou.jpg ( Size: 5.19k ) Number of downloads: 598 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adevaratul sofer abia iarna da intreaga masura a calitatilor sale serpuistice. Pentru asta nu e nevoie sa vezi prea clar prin parbriz. Stiam ca cayanu are antifriz in geam.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Diac @ 27 Jan 2014, 15:19) Pentru problema ta, exista racleta telescopica ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiu cine l-a invatat sa-si ia cayan, toata lumea stie ca pasatu-i masina adevarata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 27 Jan 2014, 13:32) Mecanicul meu, nea Popicu, a zis sa folosesc un scaunel. cu racleta ai incercat? sau macar scaunul sa nu fie tapitat... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Asa si dacaia-i reno.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
io stiam ca renou e tot dacie..
|
--------------------
...
..
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 27 Jan 2014, 14:32) Salut si bine v-am regasit, Am dat 50 lei la doi pusti dar nici ei nu au ajuns sa curete, si vroiau sa se urce pe capota, asa ca nu i-am lasat sa nu o indoaie, am casco dar nu cred ca acopera dauna de tipul asta. la banii aia ii tocmeai pe astia: auto111_speciale_luxten_001.jpg ( Size: 75.8k ) Number of downloads: 526 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-mi trecea prin cap pe ce te-ai putea sui ca sa te pipi pe parbriz. Cercetatorii britanici sustin ca scade punctul de inghet.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
la otopeni mi-au spus niste baieti ca se fac degivrari ca la carte!
|
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cu I rosu
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
Nu vedeti ca-i topic facut la misto?
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@DaniM: ala e pentru incepatori
![]() Red TDI Badge_thumb.jpg @cipri20: si raspunsurile cum par? This post has been edited by marksman: 27 Jan 2014, 17:21 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Deci la misto a zis
QUOTE(Vlad Georgescu @ 27 Jan 2014, 13:32) Stiu ca voi va pricepeti la multe ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:28 |