[VAND] Kit audio connection box original Renault, Foarte putin folosit
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Kit audio connection box original Renault, Foarte putin folosit
Cavaleru85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 July 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMAG0788.jpg ( Size: 536.79k ) Number of downloads: 420 IMAG0787.jpg ( Size: 397.58k ) Number of downloads: 494 IMAG0786.jpg ( Size: 439.79k ) Number of downloads: 482 IMAG0785.jpg ( Size: 368.57k ) Number of downloads: 467 IMAG0789.jpg ( Size: 432.94k ) Number of downloads: 452 acb3.jpg ( Size: 42.81k ) Number of downloads: 205 |
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 facelift
- B-315-WOW
|
|||
renaultlag2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 493 Joined: 23 February 13 From: Bucuresti ![]() |
Dc nu il mai folosesti?nu sa potrivit la tine?
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Dynamique
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai da e mai scump decat nou
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am avut asa ceva pe Megane-ul meu, care avea Tuner List. Jucaria e acum pe Megane-ul fratelui meu care are Update List. Altfel spus, a fost pe masina din partea stanga a avatarului meu, iar acum e pe cea din dreapta
![]() Functioneaza impecabil, iar calitatea este excelenta, in contextul in care evident se pastreaza si comenzile pe volan, device-ul emuland o magazie de CD-uri. Recomand produsul fara retinere. Totodata recomand totusi proba daca e vorba de altceva decat Megane 2, sau masini din perioada aia. Colegul de forum care mi l-a vandut a renuntat la el deoarece schimbase Megane-ul pe Fluence, iar pe acesta nu-i functiona. Totodata, din cate stiu eu pentru iPod trebuie ceva cablu suplimentar care nu e inclus in kit-ul standard. LE: @alinushy : habar n-am cat o fi acum, dar in vremea aia era ~700 ron la Renault. Produsul e OEM Renault nu chinezarie. Chinezariile echivalente gen xCarlink sunt intr-adevar pe la 100 Euro noi. This post has been edited by clr: 25 Feb 2014, 20:56 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai daca nu e branduit de reno e chinezirie?
http://www.xcarlink.ro/6-produse |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Produsul nu e o chinezarie, are componente de calitate ce se reflecta in calitatea sunetului, incomparabil cu xcarlink si alte nazdravanii.
Dar faptul ca pe vremea cand era bunica fata mare costa max. 550 lei...nu are relevanta acum, 450 de lei mi se pare si mie un pret mare pt un produs sh. Adica n-am luat cu 55 de euro din Franta... Dupa cod e acb v2, adica versiunea noua, optimizata. V1 mai avea lacune, se bloca, nu recunostea unele medii, etc. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:23 |