Siteurile care te platesc..., Stie cineva ceva de chestia asta?
![]() ![]() ![]() |
Siteurile care te platesc..., Stie cineva ceva de chestia asta?
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
M-am mai uitat, pe site-urile astea te inregistrezi si incepi sa intri pe pagini, un timp de XX secunde si dupa aia, nu stiu cati centi iti intra in cont.Si tot asa, strangi si strangi(oare?).Cam asta ar fi procedura.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
vrajala!
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Nu-i vrajeala
![]() Eu am incercat chestia asta acu vreo 2 ani numai ca dupa vreo luna de clikait mi se stransesera ceva de genu 274 sau 294 de centi (aproape 3 $) ...asa ca fa si mataluta un calcul sumar vezi cand strangi peste 100 de parai. |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Si eu am incercat faza asta. Si la sfarsit am strans vre-o 5000 de dolari + 2 statii motorola emisie-receptie. Si totul bine si frumos, cpompletez formularul ca sa-mi iau banii si tapa ca numa in USA era valabila treaba. Nu stiu daca era vrajala, ca putei sa alegi si plata prin CEC.
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Toate chestiile astea sunt tepe, nu va mai luati dupa emailuri ratacite / ratate de spam filer
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce straluceste este aur...
Chiar ma intrebam, daca fac un nou caritas, oi avea sanse sa gasesc "clienti"? Se pare ca da... De principiu, cand un mod de castigat bani pare dubios si contra perceptelor economiei, asa si este: DUBIOS. (asa e un cuvant mai moale pentru TEAPA) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
LA MUNCA ORTODOCSILOR!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
1. din ziar am aflat de site-urile astea
2. a fost acum 6 ani. Cred ca abea atunci se afla in romania de site-urile astea. ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
De muncit, muncesc in part-time.Deci nu e faza de lenevit acasa, e faza ca vreau sa fie si timpul liber cat de cat productiv.Iar sa deschizi/inchizi cateva ferestre de net, in timp ce mai vorbesti cu colegii pe messenger nu parea deloc greu.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 07:42 |