DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> golf 2 gti-berlina

Filaton Fbm
post 5 Mar 2014, 23:39
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Salut, am cautat in alte topicuri dar am gasit doar prostii si oameni care vorbesc din auzite. De ce modificari am nevoie ca sa pun motorul de golf 2 gti, 1,8 16v dohc pe berlina? Da, stiu, trebuie ramforsat sasiul, nu vreau sa imi omologhez motorul. Ce cutie de viteze merge pe motorul asta la fix dar pus longitudinal si ce planetare? Va rog sa raspundeti doar daca stiti, sau cu cine as putea lua legatura ca sa aflu?

--------------------
Dacia 1310 1988 Tx - CJ 07 FAX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
freddybb
post 6 Mar 2014, 17:52
Post #2

Membru

Din cate stiu ai nevoie de o carcasa de ambreiaj pe care poti monta cutia de Dacia si se potriveste pe blocul de Golf, mai trebuie sa modifici priza, piesa intermediara dintre arborele primar al CV si discul de ambreiaj, placa, rulmentul de presiune si volanta vor ramane de la motorul de VW.
Asemenea carcase de ambreiaj se foloseau si pe Aro 10, am vazut cu mai molti ani in urma in vechiul talcioc di CJ si MS. iti doredsc mult succes!

--------------------
dacia 1300 - AB 01 HXS
+
bv-08-fgm
post 6 Mar 2014, 19:11
Post #3

Old School Mother Fucker

From: Brasov

Se monteaza motorul pe cutie de Passat sau Audi 80/100 si se fac suportii aferenti pe lonjeroane,planetarele se fac custom la un meserias.Asta e cea mai buna solutie,e una la mn in combinatia asta din 2000 si merge perfet.Bineinteles ca a prins timpurile in care se omologau si o are cu acte in regula. wub.gif

--------------------
Dacia 1310 1996 - BV-91-FGM,1.4
VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI
+
madalin78
post 16 Mar 2014, 00:19
Post #4

Membru autentic

From: pitesti

motorul ales este cumva K-j tronic....(injectie mecanica)...sunt cam pacatoase daca e asta ...carcasa de aro 10...ca e raritate iar pe aceasta carcasa cutie de renault fuefo 17 20 sau modifici o cutie de dacie (ca si ideee una straina ...schimba mai bine...sa spunem mai ..confortabile...mult succes ....

--------------------
dacia sport 1986 - ag ygi
+
Filaton Fbm
post 17 Mar 2014, 00:16
Post #5

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

de ce sunt pacatoase cu injectia aceea?

--------------------
Dacia 1310 1988 Tx - CJ 07 FAX
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 01:42
Forum Renault