Ce am patit si eu
![]() ![]() ![]() |
Ce am patit si eu
darky85 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 March 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E masina Lego. S-o montezi-demontezi sanatos!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti sa incerci sa faci CASCO la alta companie? sau deja e baza de date comuna?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
darky85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 March 14 From: Bucuresti ![]() |
Este deja in baza de date comuna , cel putin asa am inteles ca nu are cum sa imi faca casco
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu pe cineva care a avut dauna totala la masina (acum 2 ani) si si-a facut CASCO la alta firma . Chiar daca zici ca e baza de date comuna situ ca anul trecut si-a prelungit polita. Nu i-a zis nimeni nimic cum ca ar figura ca dauna totala si sa nu o mai prelungeasca. Dar poate in cazul respectiv sunt alte reguli.. Mai bine ia legatura cu un alt Broker , nu te opri aici ca a zis nu stiu care ca nu iti face CASCO.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai inteles. Seria de sasiu figureaza ca dauna totala. Pai masina ori e dauna, ori are casco. ori exista, ori nu. Din aceasta dilema nu putem iesi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Ii poti face Casco doar daca obtii o derogare de la vreun director .
In ce priveste dauna, ce sa zic, ti-ai luat-o . |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asa, ca o meditatie retorica fara prea mult rost: sunt foarte rare vanzarile in care proprietarul sa recunoasca onest TOT istoricul!
Un acces la o baza de date publica referitoare la istoricul despagubirilor, pe langa cel al istoricului de service ar fi deosebit de util! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 August 05 ![]() |
Daca ai inima tare, poti sa-mi trimiti seria de sasiu intr-un mesaj, poate reusesc sa-ti ofer pozele cu masinuta la momentul daunei.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
2001 - DYNAMIQUE " ... decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos... "
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai bine mergi cu ea asa si uiti de eveniment... nu are rost sa iti faci sange rau... totusi du-o sa vezi cam cum e reparata si ce a fost lovit... daca nu fa-i vant mai departe.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai poate pune Danutz poze pe aici .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
darky85 |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri tuturor.
Da stiu mi-am luat-o si sper ca nimeni sa nu mai pateasca asa ceva, maine ma duc cu ea la un service pentru verificare, sincer masinuta merge bine si de cand am luat-o in fiecare zi cand ma urc in ea imi aduce asa un zambet si uit de toate (lasand consumul ![]() Va tin la curent cu ce am aflat Si daca as vrea sa ii fac vant tot nu cred ca as fi in putere sa nu zic ca a fost dauna, eu am un principiu prost dar na fiecare cu prostiile lui (ce tine nu iti place, altuia nu ii face) P.S. Nu pot trimite PM daca imi dai o adresa de mail iti trimit This post has been edited by darky85: 10 Mar 2014, 11:57 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
pune @yahoo.com la id-ul meu si trimite
![]() Ca idee, o "daunta totala" nu inseamna intotdeuna o masina facuta acordeon/lego, se poate da dauna totala si atc cand valoarea reparatiei (cheltuieli transport+piese+manopera) atinge cca 80% din suma asigurata dinpolita. This post has been edited by INGERUL_DANUTZ: 10 Mar 2014, 12:55 |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
|
|
darky85 |
![]()
|
Am trimis, ms mult
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Sint baieti care din trei aripi de skoda si doua usi de VW iti scot 4 logane noi. Cei mai buni tinichigii lucreaza in bransa asta. Fa-i niste masuratori la structura suprafetei portante, daca e in regula si e vopsita cu raspundere (mai ales pe unde e sensibila la rugina), las-o asa. Mergi cu ea cit te tin curelele, poate o sa te tina mai mult decit un logan mioveni-made.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
@ - darky85;
Masina asta apre in baza cu fraude si a avut si o dauna in 2013 la Allianz... Eu inca nu am acces la pozele de acolo, dar am rugat pe cineva sa se uite. Deci, fostul propietar nu prea a fost cuminte. |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
|
|
darky85 |
![]()
|
@ingerul_danutz - ms mult de tot astept poze :-SS , ce as vrea sa te intreb ce e aia baza cu fradue ?
@corbex - cum si unde se fac astfel de masuratori "Fa-i niste masuratori la structura suprafetei portante" This post has been edited by darky85: 10 Mar 2014, 15:18 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
corbex |
![]()
|
La o reprezentanta. Se masoara cotele dintre diferitele elemente de rezistenta ale caroseriei, distante si unghiuri intre roti/punti, etc. Deformarile din zona asta duc obligatoriu la dauna totala. Cel putin asa spun producatorii. Asiguratorii se conformeaza sau nu. Poti sa ai devieri la puntea spate/fata in raport cu axa longitudinala si alte chestii, sau axa longitudinala sa fie putin strimba, nu sint de meserie dar abaterile din zona asta fac ca o masina sa nu mai fie masina orice i-ai face.
This post has been edited by corbex: 10 Mar 2014, 16:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
darky85 |
![]()
|
Ms mult o sa trec sa vad
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(darky85 @ 10 Mar 2014, 15:02) @ingerul_danutz - ms mult de tot astept poze :-SS , ce as vrea sa te intreb ce e aia baza cu fradue ? accident suspect... adica posibil facut intentionat cu scopul de a scoate banii pe casco si dupa aceea sa vanda masina. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
darky85 |
![]()
|
Ms mult pentru raspuns.
Am fost cu masina la service unde s-a verificat tot la ea , nu a fost afectata structura de rezistenta a masini, toba se vede ca a fost sudata si la geometrie a iesit ok ... deci se pare ca totusi am avut noroc in cele din urma. Acum sa ii pun niste senzori pe spate de parcare si poate reusesc cumva sa activez DLR pe care cum am citit si la alti este becul in far dar nu se aprinde ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Exista vreo posibilitate s-o scoti de pe lista neagra?
This post has been edited by Highwayman: 11 Mar 2014, 15:19 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
darky85 |
![]()
|
Nu stiu trebuie sa ma interesesz
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Pina la urma poate sa fie bine, daca ai dat putin pe ea si a fost facuta bine. Multi Kmp fara probleme!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
darky85 |
![]()
|
Ms mult si sper ca intr-o vineri sa va fac o vizita la intalnire
![]() This post has been edited by darky85: 11 Mar 2014, 18:28 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cum arata in poze?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
darky85 |
![]()
|
Nu stiu ca inca nu am primit nimic banuiesc ca mai dureaza,
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V 5+1
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
are meci
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:10 |