stanga merge drapta nu merge, probleme cu plafoniera si alarma
![]() ![]() ![]() |
stanga merge drapta nu merge, probleme cu plafoniera si alarma
marius20061 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2011- ambiance
- b315zlo
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Verifica butonul din stilpul usii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marius20061 |
![]()
|
verificat
|
--------------------
dacia
logan
2011- ambiance
- b315zlo
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
verifica atunci si firele de la butoane
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
marius20061 |
![]()
|
la asta ma gandeam si eu sa merg pe fire pana unde se unesc ca am impresia ca ele se unesc undeva unde pasagerul isi tine picioarele si probabil ca de acolo s-a desfacut ceva
ma interesa daca exista vre-o siguranta pentru partea stanga si alta pentru dreapta - dar probabil ca este cablul desfacut la punctul de legatura sau intrerupt dupa acest punct o sa verific maine - acum risc sa ma ia politia ca fac reparatii pe strada noaptea |
--------------------
dacia
logan
2011- ambiance
- b315zlo
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
verifica mufa aia mare care se afla pe partea stanga, in dreptul stalpului central.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
marius20061 |
![]()
|
gata - problema rezolvata
.....dupa ce am verificat firele pana sub volan unde ...dispareau in bord .....am mers si in spate , unde ., sub bancheta din spate se afla legarea la masa - care era prinsa cu un surub care avea un mic joc . Acest fapt corelat cu presiunea banchetei care il facea sa stea intr-o parte fixat- au dus la aceasta problema - schimbat surubul cu unul cu piulita si ...gata problema rezolvata topic inchis multumesc pentru sfaturi |
--------------------
dacia
logan
2011- ambiance
- b315zlo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:58 |