DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema Linux si Cititor de Coduri de bare

Alex2k4
post 7 Oct 2005, 14:15
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Se dau urmatoarele :
Un cititor de coduri de bare cu laser care se conecteaza folosind Keyboard Wedge (un simplu spliter in care intra tastatura si calculatorul preia date de la ambele ca de la o tastatura) si un sistem Linux.
Cititorul nu are nevoie de drivere dat fiind ca este ca o tastatura. Pe Xp il infig in loc de tastaura si se activeaza instantaneu apoi pot sa scanez. (face un BEEP cand a citit un cod si apoi il afiseaza in fereastra activa).
Pe Linux il infig, se activeaza , face beep cand citesc ceva DAR NU AFISEAZA nimic sad.gif .
Am incercat pe 2 Fedora Core 4 cu kernel 2.6.11 si 2.6.13 si pe un Thin Client cu Linux Embeded si kernel 2.4. si nicaieri nu imi afiseaza nimic.
E posibil sa fie o problema din cauza ca vin 12 cifre in acelasi timp si imi blocheaza Linux-ul fluxul ?
Vreo idee pls ca sunt enervat deja de cat am incercat.
Multumesc

---
Editat de moderator: MIRC! mad.gif

This post has been edited by MoneyTalks: 10 Oct 2005, 10:42

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B31AYZ
post 7 Oct 2005, 16:56
Post #2

Membru autentic

Salut ,

Poti sa-mi spui si mie cum afiseaza citirea ? Trebuie un program special pe langa Xp ? In win98 este posibil ?

Multumesc.

--------------------
DACIA 1300 din 1980 - B31AYZ
+
Alex2k4
post 7 Oct 2005, 17:03
Post #3

Membru

Problem solved smile.gif tastatura era pe usb si era conflict, daca scoteam tastatura si nu bagam o tastatura normala in wedge se pare ca nu se prindea ca are ceva in el la boot si tot nu mergea. Merge cu tastatura pe PS2 infipta in wedge si doar pe Kernel 2.4. Se pare ca pe 2.6 e o buba pe undeva.

Pt B31Ayz > Nu trebuie nici un soft...e ca si cum ai scrie tu manual codul care e scris sub cel de bare doar ca asa ti-l scrie el mai repede smile.gif Merge si pe 98 sigur. Doar bagi tastatura in mufa lui si mufa a 2 a a lui in calculator la PS2 si gata...merg ambele.

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
+
IRONICK
post 7 Oct 2005, 17:03
Post #4

-

From: Romania

Nope. Ceea ce scanezi iti apare in word, notepad, campuri complectabile in web, etc . . ..

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
B31AYZ
post 7 Oct 2005, 17:17
Post #5

Membru autentic

QUOTE(Alex2k4 @ 7 Oct 2005, 19:03)
Problem solved smile.gif tastatura era pe usb si era conflict, daca scoteam tastatura si nu bagam o tastatura normala in wedge se pare ca nu se prindea ca are ceva in el la boot si tot nu mergea. Merge cu tastatura pe PS2 infipta in wedge si doar pe Kernel 2.4. Se pare ca pe 2.6 e o buba pe undeva.

Pt B31Ayz > Nu trebuie nici un soft...e ca si cum ai scrie tu manual codul care e scris sub cel de bare doar ca asa ti-l scrie el mai repede smile.gif Merge si pe 98 sigur. Doar bagi tastatura in mufa lui  si mufa a 2 a a lui in calculator la PS2 si gata...merg ambele.
*

Multumesc . Am citit mai jos ca afiseaza in Word, Notepad ,etc. Se poate prelua informatia pentru a fi prelucrata si stocata intr-o baza de date ?

--------------------
+
Alex2k4
post 8 Oct 2005, 13:48
Post #6

Membru

Poti sa faci ce vrei cu informatia dupa...de exemplu daca informatia o preiei intr-un camp generat folosind php apoi poti direct sa o bagi intr-o baza de date mysql.

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
+
B31AYZ
post 10 Oct 2005, 08:14
Post #7

Membru autentic

QUOTE(Alex2k4 @ 8 Oct 2005, 15:48)
Poti sa faci ce vrei cu informatia dupa...de exemplu daca informatia o preiei intr-un camp generat folosind php apoi poti direct sa o bagi intr-o baza de date mysql.
*

Ok. Multumesc. Am sa fac cateva teste .Mai mult de curiozitate .

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 12:45
Forum Renault