RCA si CASCO.Intrebare
![]() ![]() ![]() |
RCA si CASCO.Intrebare
rendiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
depinde la cine are respectivul RCA-ul.
daca, de exemplu, RCA-ul e tot la ASIBAN, nu prea are rost sa faci pe casco. Daca are la o societate cu reputatie proasta, e mai usor pt tine sa faci pe casco (oricum nu vei mai primi reducere anul viitor daca deja ai folosit casco-ul) |
-------------------- |
|
rendiuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
Reducerea nu este o piedica.
Masina este cumparata printr-un credit si in acest caz este stipulat ca oricum nu beneficiez de acei 10% prima pentru lipsa de evenimente de-a lungul anului ( nu prea am inteles eu care e legatura intre credit si CASCO , si ce valabilitate are clauza asta dar in relatie cu o pereche banca/soc. de asigurari nimeni nu negociaza de pe pozitii egale , aste e). Multumesc pentru raspuns. RCA-ul nu este tot la Asiban. Cred ca voi prefera CASCO. |
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai in cazul asta trebuie sa faci uramatoarele:
-daca nu esti tu proprietarul masinii(cum e cazul la leasing sau daca masina e pe firma), trebuie sa obtii o imputernicire de la proprietar (firma de leasing, respectiv cineva cu stampila de la firma) -trebuie sa aflii unde este biroul de constatari al asibanului(pot fi mai multe; ia telefoanele de pe www asiban ro, suna si afla) -trebuie sa te duci la respectivul birou de constatari cu: adeverinta de la politie, cu imputernicirea(daca e cazul), cu polita casco si talonul masinii( intreaba la telefon, s-ar putea sa mai trebuiasca sa aduci si alte acte (gen copie dupa rca-ul vinovatului)) si sa ceri sa-ti faca constatarea si sa-ti deschida dosar -te hotarasti in ce service faci reparatia (incearca sa alegi unul cu decontare directa cu asiban-ul) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:34 |