Intrebare, Sigla
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, Sigla
My Berlina |
![]()
|
||
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
fix cat aia veche (neagra)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Tu ai berlina aia cu tine in America si acolo vrei s-o "pimp"-uiesti? Sau o ai in Romania, tu esti in America, vrei sa cumperi sigla din Romania, sa o primesti in America si pe urma sa te intorci cu ea in Romania si sa ti-o montezi pe masina?
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
cred ca vrea sa-si puna sigla de dacia si numarul de romania (de care intreba in alt topic) pe passat ca sa faca masina "undercover". dupa aia se face getaway driver ca s-ar gastiga bine din asta cica
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
sunt in America, in America eu am Volkswagon Passat. Vreau sa cumpar o grila pentru Berlina mea din Romania de aici din America si sa o duc in Romania cand vin in cateva luni. Inteles? Orcum eu nu am avut sansa sa o masor pe cea neagra (sigla), cat de inalta este?
|
--------------------
-
-
-
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Maaaa..tu ai cumparat masina aia de la chinezi din Niro sau Europaaa!
Nu vezi ca te-au pacalit? VolkswagOn? Sigur? Ia vezi ma, nu scrie pe spate Made in RPC? si de fapt este un Futaki original? Iti recomandam si alte masini exceptionale la preturi imbatabile> Sobaru Mitubisu Nizzan Obel Mergedes Audy Skodo Frod Chevvrolent General Montors samd samd... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 11 Oct 2005, 23:41) Vreau sa cumpar o grila pentru Berlina mea din Romania de aici din America si sa o duc in Romania cand vin in cateva luni. Inteles? Eu nu stiu daca am inteles ! 1. tu esti acolo 2. comanzi aici o grila care-ti este expediata in USA 3. cind te intorci vii cu tot cu grila si o montezi pe Berlina Intrebare: daca-i asa, care-i MOTIVUL ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
Costi, noi suntem prosti si nu ne dam seama de motivatia superioara a unui astfel de gest. E ca atunci cand intri in masina pe usa soferului, deblochezi siguranta usii din dreapta, cobori din masina si incui portiera soferului, apoi intri inapoi in masina pe usa din dreapta si treci de pe scaunul pasagerului pe scaunul soferului. Nimic mai normal si mai logic pentru soferii adevarati. doar noi amatorii efectuam blasfemia de a intra direct pe usa din stanga.
![]() This post has been edited by bertro: 12 Oct 2005, 13:47 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
asarban |
![]()
|
Bai...sunteti si suntem niste tampiti..
Doar un om de o inteligenta superioara, sitizan of iuesei si posesor de vagonpopular poate intelege. Noi, in prostia noastra mioritica am fi cumparat grila de aici din RSR cand am fi ajuns! Bine..io in tampenia mea nu m-as mai intoarce in rsr...dar asta e altceva! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Smudo |
![]()
|
Acuma fara misto, da' si mie mai demult mi-a picat odata grila de la berlina si parca se schimbase total masina, ma oprea lumea pe strada sa ma intrebe "dom'ne ce masina e asta, ca nu scrie pe ea, n-am mai vazut, o fi romaneasca?". Nu zic, era o senzatie misto, dar de la un timp de vreme a inceput sa ma cam agaseze treaba, mi-am cumparat grila, am montat-o la loc si asa am avut iar liniste. Si parca mergea si mai bine de cind i-am pus grila aia a noua, simteam ca trage mai bine, sa nu cumva sa spuneti ca e Placebou' de la masina ca nu era ala, am verificat eu m-am uitat bine si am dus-o si la service si nu era.
![]() Concluzie: o grila trebe sa aiba fiecare masina. Chiar si Dacia!!! |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 12 Oct 2005, 00:41) sunt in America, in America eu am Volkswagon Passat. Vreau sa cumpar o grila pentru Berlina mea din Romania de aici din America si sa o duc in Romania cand vin in cateva luni. Inteles? Orcum eu nu am avut sansa sa o masor pe cea neagra (sigla), cat de inalta este? Oh God! How big is your "gradina"!!! Trebuie masurata cicumferinta calculata aria bagata inprogram Dacia ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu nu zic nimic! daca mai zic ceva imi iau ban!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
ba da nu intelegeti nici unul ce vrea omul??
el(''care este'' in america) vrea sa ia de acolo o grila pentru dacia lui si sa o monteze pe dacia(din romania)cand ajunge in romania....... |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce ne lasi sa ne perpelim in nemernicia noastra ?
Zi domnule asa! Hai ca m-am linistit ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
Da' o fi voie cu asa ceva pe avion? Sa nu aiba omul cumva probleme pe la aeroport.
![]() |
--------------------
x
x
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu... o scoate p-aia de Ww, o pune p-aia de Dacie pe Ww, ia un fery-boat, ajunge in Ro, scoate grila de pe Ww, o pune pe Dacie si se intoarce cu Ww tot cu fery-boatul da' fara grila. Asa cred...
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Bhey, faceti atata caterinca de saracu' om...
Nu v-ati prins ca el are posibilitatea sa cumpere o chinezarie de acolo care e de cateva ori mai ieftina ca in targ aici? Atat de ieftina incat merita sa o aduca din State! Si daca nu v-ati prins pana acum, grila o sa o ia tot de la chinejii de unde si-a luat si Volkswagonul! Care pariez ca arata exact ca si Passat-ul original! Pai daca a dat cativa dolari pe un Volkswagon Passat nu merita sa dea cativa centi pe o grila de Berlina???? Ce daca-i contrafacuta? Ce, parca Berlina nu-i un Renault contrafacut? ![]() My Berlina, eu am "Zambetul lui Iliescu" - e buna? O masor? Ca uite ca virgula colegii astia ai nostri se tin numa' de cioace! ![]() Later edit: Stati, mai fratilor, ca omul nu vrea grila, vrea numai sigla de pe grila. Asa ca ajutati-l voi, ca io am tot d'aia veche! This post has been edited by paul_damian: 12 Oct 2005, 22:31 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
asarban |
![]()
|
BA! Poate ca tu ai veche, dar omul vrea VECHIE!
Adica..altceva...nu stii tu..nici io...nici nimeni.. |
|
|
My Berlina |
![]()
|
QUOTE(fiderzen @ 12 Oct 2005, 12:08) ba da nu intelegeti nici unul ce vrea omul?? el(''care este'' in america) vrea sa ia de acolo o grila pentru dacia lui si sa o monteze pe dacia(din romania)cand ajunge in romania....... OK, deci ce vreau eu sa zic este asta: - Eu cumpar o grila pentru Dacia mea de aici (America) - O trimit prin DHL in Romania la un prieten - Cand vin in Romania eu o montez pe Berlina mea! - Eu am vrut doar sa stiu cat de mare (the hight) este sigla - Acum vreti sa pun si poze cu Passatul sa vedeti ca NU este facut in China!? Acum care este traba de tot trebuie sa va luati de mine? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
My Berlina |
![]()
|
OK, Happy?
![]() Attached thumbnail(s) DSC02425.JPG ( Size: 470.78k ) Number of downloads: 33 DSC02424.JPG ( Size: 480.6k ) Number of downloads: 16 DSC02429.JPG ( Size: 457.9k ) Number of downloads: 9 DSC02430.JPG ( Size: 494.61k ) Number of downloads: 46 Passat_Numar.JPG ( Size: 81.17k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
-
-
-
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Gata .. cred ca s-a ras destul ...
Topic closed ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:40 |