Consultare juridica, eu VS fostul sef
![]() ![]() ![]() |
Consultare juridica, eu VS fostul sef
daciaclub-Mihai |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai legal, ai avea dreptul sa iti primesti bonus-ul.
Dar, daca nu ai nici un act in care sa scrie ca beneficiezi de bonus si cum ca ai realizat targetul nu poti face nimic. Asta e o tactica sau o razbunare a patronilor/sefilor. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Daca bonusul este trecut in contract, legal ai o sansa, altfel nici una.
Singurul lucru pe care il poti face este sa te adresezi pe cale ierarhica sefului sefului tau. Sau producatorului. Ai mai putea sa-i atentionezi pe actualii angajati care este valoarea cuvantului sefilor lor. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Uita faza, ca nu ai cum sa-ti iei baxu'. Poate in justitie, dar nu vei gasi pe nimeni sa te reprezinte pentru asa ceva. Iti va trece, cu toate ca-s cam urate fazele de genul acesta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
De la o renumita firma de soft gen ERP: daca pleci aleluia bonusul de la implementare..........
![]() ![]() Daca un bonus sau o prima apar in contractul tau de munca, pleci , ti se da foaia de lichidare cu sumele ce le mai ai de ridicat sau de dat la firma, atunci poti sa te iei de angajator, daca nu ai foaie de lichidare nu ii poti obliga.Sau te duci in instanta la conflicte de munca, dar si aici trebuie sa te grabesti ca sa ti se recunoasca conflict de munca.Consulta un avocat sau jurist si vezi ce sanse ai. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:34 |