update nou smart tv, doar probleme
![]() ![]() ![]() |
update nou smart tv, doar probleme
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
ce cartele ți-au dispărut?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
smart world si 3d world!
mi-a disparut aplicatia voyo din premium(desi cartela premium este).am vazut ca acum am red bull tv in premium) da...voyo era in premium..am gresit crezand ca era in smartworld! p.s.apicatiile sunt inglobate in cartele,carduri sau zone(asa se numesc ele) practic sunt niste chenare unde sunt mai multe aplicatii(fiecare chenar poarta un nume....smart world de ex. This post has been edited by adită: 17 Apr 2014, 17:14 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
mai binele e dusmanul binelui
![]() baga daungreid |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Parca lumea ti-a recomandat samsung, dar tu goldstar, goldstar.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Samsung nu baga apdeituri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca n-ai tv-ul conectat la net, asa e cum zici.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A reușit Samsungu să-și facă tv-urile să înțeleagă (pe HDMI) formatul imaginii și să-l afișeze automat corect? Sau tot cu telecomanda-n mână tre' să stai?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă ar face asta, s-ar numi că nu mai sunt smarteveuri. Nu se riscă să cadă de proaste, făcând ce vrei tu și nu ce vor ele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect, mă scuzaț.
Cu toate că altele fac ce trebuie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Niște proaste, nu-s de soi.
Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu merge bine. Că nu știi tu, că nu te-ai lovit încă de problemă, e altceva. Dar ele au, din păcate, oleacă di bube pi creier.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adită |
![]()
|
ba baieti,s-a rezolvat de la sine!cand am ajuns seara acasa era ca inainte.ma si gandeam pe drum ce sa fac mai repede,sa ma uit la dinamo-steaua sau sa rezolv problema
![]() a disparut red bull tv si a reaparut voyo si celelalte cartele! ![]() dracu sa-l ia ca nu i-am mai facut nimic.oricum m-am invatat minte,acum o sa pun update pe off. merge bine asa cum e ![]() sfatul meu e sa nu faceti update la o versiune noua decat dupa ce trec niste luni bune, cand e posibil sa fie pus la punct. This post has been edited by adită: 18 Apr 2014, 13:31 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(adită @ 18 Apr 2014, 14:31) ba baieti,s-a rezolvat de la sine!cand am ajuns seara acasa era ca inainte.ma si gandeam pe drum ce sa fac mai repede,sa ma uit la dinamo-steaua sau sa rezolv problema ![]() a disparut REDTUBE si a reaparut voyo si celelalte cartele! ![]() dracu sa-l ia ca nu i-am mai facut nimic.oricum m-am invatat minte,acum o sa pun update pe off. deci aveai redtube premium moca ? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adită |
![]()
|
pai daca vreau redtube il vad pe diagonala de 106 ca il bag prin hdmi de la calculator.
oricum am renuntat la monitor si am ramas doar cu tv-ul.prin browserul tv-ului nu e nicio treaba la filme online ,vezi vreo 10 minute si ramai fara memorie(nu stiu care e rezolvarea) ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
cum spunea un clasic încă-n viață, TV-ul e TV și PC-ul PC...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
adită |
![]()
|
exact
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
Samsungul românesc stie românește?
Scuze, tableta gândeste mai greu decât apăs eu pe butoane. ( n-am zis - decât cum gândesc eu!) This post has been edited by nasty: 20 May 2014, 08:23 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 20 May 2014, 09:12) Samsungul românesc stie românește? <span class='edit'>20 May 2014, 08:12:</span> Samsungul românesc stie românește? <span class='edit'>20 May 2014, 08:12:</span> Samsungul românesc stie românește? <span class='edit'>20 May 2014, 08:12:</span> Samsungul românesc stie românește? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
Intrebarea era, de fapt: se face Samsung in Romania?
Unde? This post has been edited by nasty: 20 May 2014, 08:25 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 193 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
gabize |
![]()
|
Împachetează.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eticheta pare facuta in Romania, la Chiscani-Braila, din stuf de Letea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ti-ai luat teveu romanesc?!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
are W8 pe el
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Windows-ul 8 are si folie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
BSOD sicrie pe el!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:34 |