Intrebare despre rotatii
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre rotatii
sorinnx2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 22 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Matiz?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tine-l ca n-are nici pe dracu, asa a fost construit sa functioneze mai... turat.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
n-are nimic. mai ales la viteza mare, se raceste foarte bine. si eu tot pe la 4000 rpm merg autostrazile, doar ca eu am ...cred.... pe la 140 sau mai mult un pic.
esential ca sa nu ai griji la mersul asta turat indelungat este sa ai ulei bun si schimbt la timp. si toate celelalte, dar prima grija uleiul. This post has been edited by vic24: 29 Apr 2014, 19:15 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(sorinnx2 @ 29 Apr 2014, 19:58) Scuze daca nu am postat unde trebuie ,dar n-am vazut o sectiune dedicata pentru intrebari despre masini care nu sunt marca dacia . Se da un motor de 0.8 din 2007 benzina , cu 50.000 la bord ( reali ) . Fiind motorul mic , pe autostrada trebuie turat ceva mai tare ca sa ajunga la o viteza decenta ( 100-110 ) . Intrebare : Daca tin motorul turat in 4000rpm la un drum de 500km face rau motorului sau e bine ? Am mai cautat informatii , dar nicaieri nu gasesc asa informatie pentru motoare mai mici .. Edit : Este chevrolet spark , un fel de matiz upgradat . problema este ca ai turometru ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:28 |