Schema de ceas electronic de la 1310
![]() ![]() ![]() |
Schema de ceas electronic de la 1310
cezarb |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|||
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Ceasul de deasupra oglinzii? E 100 de mii la dezmembrari
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea iese fum fara foc. Verifica si tensiunea de alimentare, s-ar putea sa fie peste 15V la turatii mari. Din ce-mi amintesc una dintre diode este Zener, pusa pt a proteja circuitele integrate.
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
cezarb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 June 05 ![]() |
Da, aia-i chestia de care vorbesc. Ideea cu dezmembrarea e buna, ca in nici un caz n-am de gand sa dau 350 pe ala. Ma gandeam ca poate are cineva din intamplare schema-oricum o rezistenta si o dioda sunt mai ieftine.Pana la urma o sa iau la lins colectia de Tehnium, poate gasesc ceva-ceasul e facut cu MMC -uri, produse de defuncta Microelectronica. Multumesc oricum de idee.
|
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Uite o schema, nu e aia exact,cred, dar sper sa te ajute.
Aici nu e legatura aia la un pin al decodorului care face sa mearga orologiul dar sa afiseze numai cit pui contactul, etc; e mai mult generica, dar eu am reusit sa fac una functionala dupa asta. Eventual acel 4543 la tine poate fi 4511? Legaturile is la fel, afara de un pin care permite la 4543 functionarea cu 2 tipuri de afisoare(anod comun sau catod comun) mai vorbim. Attached thumbnail(s) Ceas_cu_MMC351a.jpeg ( Size: 109.15k ) Number of downloads: 1438 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are cineva si schema de conectare a celor patru fire (Alb, rosu, albastru, negru)? Pentru un coleg.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Aici cred ca ai sanse sa gasesti ce-ti trebuie.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=56224&hl=ceas |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Merci, gata, l-am scos din ceata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:40 |