testarea psihologica, avem cadre militare printre noi?
![]() ![]() ![]() |
testarea psihologica, avem cadre militare printre noi?
adriano2br |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
adriano2br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
Asta nu e o intrebare cu variante de raspuns Da/Nu. Nu am formulat eu bine , dar trebuie sa raspunsi de ce te duci, ...ca sa stai cu prietenii sau ca sa cunosti persoane noi.
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te duci sa cunosti persoane noi inseamna ca esti cam singuratic si nebagat in seama. Mai bine cu prietenii. Inseamna ca ii ai, n-ai probleme sa iti faci cunostinte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bai nene, uite cam cum sta treaba... Daca esti timid / introvertit / melancolic / meditativ, n-ai ce cauta in armata. Pe romaneste, nu te inscrii! Ca sunt doua posibilitati: ori ii pacalesti / mituiesti etc. pe astia din armata si treci, ori nu-ti iese si esti respins. Daca treci acuma, la anul dai alt test si poate ca esti atunci respins. Dar cel mai important lucru este ca daca nu ti se potriveste cariera militara ori o alta cariera de genul asta si totusi o urmezi, vei fi nefericit la maxim. Iar din momentul in care ti se da si alta arma ceva mai periculoasa decat o prastie realmente poti deveni si un pericol pentru ceilalti. Ceea ce-i nasol!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
nu stiu de cate ori ai fost la testare psihologica dar iti recomand un lucru: sa fi scurt si pe subiect.. pe noi ne testeaza astia la munca in fiecare an psihologic cu diverse tampenii teoretice si practice dar te asigur de un lucru: sunt ciudati rau,de parca ar trai intr`o lume paralela cu a noastra (mers robotic,privire fixa si fara mimica a fetei)
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăștia fiind cine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o face armata la nudisti...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(dacis @ 29 Jun 2014, 10:19) Bai nene, uite cam cum sta treaba... Daca esti timid / introvertit / melancolic / meditativ, n-ai ce cauta in armata. Nu e chiar asa de negru dracu. Eu sunt destul de timid si introvertit si pentru asta am avut rezultate excelente la testarea psihologica. Am intrebat pe tanti de la biroul de recrutare despre rezultatele testului si mi-a spus ca au fost printre cele mai bune din ultima vreme, iar daca vreau sa intru la armata sa merg la birou sa ma inscriu. Se tine cont de alte criterii. Daca nu ai tendinte de taiat cu lama sau de omorat pisici nevinovate nu ai probleme. Oricum nu poti minti la testele alea, sunt facute in asa fel incat sa te dai de gol la un moment dat daca nu spui adevarul. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cine putea raspunde pe topicul asta decat nenea corbex si cu dacis. Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!😋
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
adriano2br |
![]()
|
Si cu timpul care e problema? am citit undeva pe un forum ca se plangea cineva din cauza timpului..ca nu ai timp nici sa citesti intrebarile.
Daca imi gaseam detalii suficiente pe google nu mai deschideam acest topic...dar vad ca asa ceva nu prea se discuta.Iar probleme cu taiatul cu lama..sinucidere, chinuit pisici si alte animale n-am avut in viata mea ![]() This post has been edited by adriano2br: 29 Jun 2014, 11:24 |
--------------------
ex dacia
1310 LI
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Timpul face parte din testare. In sensul ca se verifica numarul de intrebari rezolvate in intervalul de timp, probabil iti testeaza timpul de gasire a solutiilor (asta mai ales la problemele de logica, alea cu patratele, labirinturi si alte chestii)
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
QUOTE(adriano2br @ 29 Jun 2014, 11:23) Si cu timpul care e problema? am citit undeva pe un forum ca se plangea cineva din cauza timpului..ca nu ai timp nici sa citesti intrebarile. hai sa`ti dau un exemplu: la noi citeste psihologu` ala un text cu voce tare si destul de rar apoi tu trebuie sa retii si cand iti zice start te apuci si scrii ce ai retinut iar textu` suna cam asa (o parte din el): la intersectia calea giulesti cu calea grivitei un autobuz al liniei 105 a fost implicat intr`o coliziune cu un tramvai al liniei 44 din cauza troleibuzului 76 care venea de pe strada aviator popisteanu catre bulevardul 1 mai rezultat un numar de 9 persoane ranite usor si 3 grav etc etc... textul la noi nu`l schimba chiar des si un coleg s`a gandit sa inregistreze ce zice ala si cand se duce cu alta ocazie sa redacteze corect, zis si facut, a invatat asta textul pe de rost si l`a scris perfect apoi l`au chemat aia acolo ca e ceva in neregula cu el ca de cand e institutia nimeni nu l`a scris ca el si sa`i mai dea alt text sa`i vada abilitatile dar pana la urma a cedat si a recunoscut ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De ce n-ai zis că lucrezi la Circulație?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maru |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Urmeaza un nou topic si pentru testarea caligrafiei? Nu se putea posta in topicul precedent?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
N-am aflat însă răspunsul la întrebarea din titlul topicului: avem cadre militare printre noi?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai nu vezi ce ochi mari fac dupa ce se deconspiră? 😁 Mai ai răbdare, topicul e încă tânăr.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
Și dacă avem, se poate gradul/funcția/unitatea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 29 Jun 2014, 15:32) Recunosc: sublocotentent (sau poate locotenent plin), inca de acum 20 de ani. Cat priveste testarea psihologica, io am trecut prin acest proces in 1988 ori 1989 (eram in liceu), cand intrebarile la test sunau cam asa: "Ba, ejti tanpit?". Raspunsul nu conta, important era sa nu ai platfus! PS Ai platfus??? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Manuel |
![]()
|
Nasol dacă esti tot locotenent după 20 ani, înseamnă că nu depui suficiente eforturi! Si n-as fi zis... 😡
Ce-ai răspuns la întrebarea din test? |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
adriano2br |
![]()
|
n-am platfus..
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Zi ma ca te duci la agatat si la beute, fii sincer
![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bogdan M. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 June 14 ![]() |
E aberant sa vrei sa te invete cineva cum sa treci un test psihologic.
Testul ala e menit (cel putin teoretic) sa-i separe pe cei potriviti de cei nepotriviti. Vrei sa te invete cineva cum sa trisezi? Daca esti sanatos la cap si esti tipul de om facut pentru asa ceva, n-ar trebui sa-ti faci griji. In orice caz, normal este sa dai testul si gata. Vezi daca iei sau nu. Banuiesc ca nu e singura cariera pe care o poti urma. Decat sa ajungi sa-ti tragi un glont in cap pentru ca esti predispus la depresii sau cine stie ce alte lucruri de genul asta, mai bine raspunzi sincer. Imi amintesc cand am dat testul psihologic pentru recrutare (stagiu militar obligatoriu) erau niste intrebari destul de simple ca sa-i prinda pe retardati, obsedati, depresivi, psihopati. De exemplu: "Iti iubesti mama?" "Te-ai gandit sa omori pe cineva?" Si altele de genul asta. This post has been edited by Bogdan M.: 29 Jun 2014, 18:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
spik1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
QUOTE(Bogdan M. @ 29 Jun 2014, 18:53) E aberant sa vrei sa te invete cineva cum sa treci un test psihologic. Testul ala e menit (cel putin teoretic) sa-i separe pe cei potriviti de cei nepotriviti. Vrei sa te invete cineva cum sa trisezi? Daca esti sanatos la cap si esti tipul de om facut pentru asa ceva, n-ar trebui sa-ti faci griji. In orice caz, normal este sa dai testul si gata. Vezi daca iei sau nu. Banuiesc ca nu e singura cariera pe care o poti urma. Decat sa ajungi sa-ti tragi un glont in cap pentru ca esti predispus la depresii sau cine stie ce alte lucruri de genul asta, mai bine raspunzi sincer. Imi amintesc cand am dat testul psihologic pentru recrutare (stagiu militar obligatoriu) erau niste intrebari destul de simple ca sa-i prinda pe retardati, obsedati, depresivi, psihopati. De exemplu: "Iti iubesti mama?" "Te-ai gandit sa omori pe cineva?" Si altele de genul asta. Excelent spus ! Cunosc cativa tineri ce s-au angajat in armata, nu s-au "omorat" ei la scoala, dar sunt oameni de nadejde, muncitori si corecti...asa ca nu a fost prea greu sa fie inrolati ! |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
vezi ca in afara de psihologic,daca te inscrii la arma auto ,dai si psihotehnic...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
burlacu marian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 1 July 09 From: MURFATLAR ![]() |
Du-te fara frica si raspunde adevarat la toate intrebarile. Cauta sa uiti intrebarea precedenta cand dai raspunsul la urmatoarea. Daca esti facut pentru armata, o sa ei testul. Succes, daca nu - asta e, cauti alta meserie.
Si da, sunt cadru militar (tanchist). |
--------------------
renault
symbol
2006/1,4 8v
- CT 17 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 |