probleme jenti, sunt strambe(descentrate)
![]() ![]() ![]() |
probleme jenti, sunt strambe(descentrate)
Novicele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 berlina
- B 14 JDT
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
roluit se numeste operatiunea. la orice vulcanizare serioasa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti din Bucuresti, este un centru de roluire si indreptare a jentilor la pod pe soseaua Fundeni.
Cum vii dinspre sos. Colentina imediat dupa ce cobori podul pe partea dreapta. Daca vii dinspre Pantelimon chiar inainte de urcarea pe pod pe partea stanga. Eu mi-am indreptat jentile de aliaj la ei si am fost foarte multumit, dar am vazut ca indreptau si jenti de tabla. Pretul este intre 3 si 400.000. This post has been edited by Loghy: 15 Oct 2005, 22:17 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Eu am pe o janta un plum de 90 si nu vibreaza deloc.MErgi la alta vulcanizare pana una alta.Parerea mea.Cand ai bani,ia-ti o janta din targ(eu mi-am luat cu 300.000 bucata).
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
ches |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 18 Oct 2005, 15:53) Eu am pe o janta un plum de 90 si nu vibreaza deloc.MErgi la alta vulcanizare pana una alta.Parerea mea.Cand ai bani,ia-ti o janta din targ(eu mi-am luat cu 300.000 bucata). Intrebare: Merita sa dau 700-800 pe o janta noua din targ sau sa mai pun cateva sute si s-o cumpar de la un magazin? Vreau sa stiu daca si-a mai luat cineva jenti noi din targ si a avut probleme cu ele (deformare la socuri mici, ovalizate inca de la cumparare etc). |
--------------------
Chevrolet
Epica
2.0D/2006
- B xxx LMT
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
e 800 la magazin noua, de ce sa iei din targ? cauta bine ca gasesti...
si eu eram in dilema, am ales sa iau noi, pentru ca pentru 1 milion in plus am 4 jenti de origine noi. |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
Sau poate ai drum pe la Pitesti si iti iei 4 bucati noi direct de la ei. Acum 2 ani am cautat modelul ala "de Canada" sau cum ii zice si am gasit pentru "super balon" destul de ieftin in comparatie cu cele din Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
airimia13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 March 06 From: Nehoiu/Bucuresti ![]() |
Salut din nou.
Ma intereseaza si pe mine sa fac o roluire (cred ca asa se numeste) la jentile din spate (am impresia ca nu sunt perfect centrate, s-ar putea sa bata putin deoarece la viteza de 40, 50 km. la ora simt cum se misca masina de spate (se balanseaza putin). Mentionez ca jentile sunt originale, de tabla, masina e Dacia din 1998. Daca viteza este mai mare, nu se mai simte nimic. Stie cineva o vulcanizare buna unde se fac roluiri si cam ce preturi au pt. jenti din tabla? Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
1310
1998 L
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
La tine nu sunt jantele. Sigur sunt cauciucurile. Cred ca ai vre-un cauciuc cu o boalfa pe undeva, dar mai ales pe calea de rulare. Cred.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
airimia13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 March 06 From: Nehoiu/Bucuresti ![]() |
Cauciucurile sunt Matador MP12 au vreo 9000 de km. (luate in decembrie anul trecut). M-am mai uitat la ele si nu am vazut nimic "suspect". De asta banuiesc ca ar fi jantele, cu probleme.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 L
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O problema asemanatoare, dar la mine apare o tremuratie incepand cu 80 km/h , odata cu cresterea vitezei creste si vibratia.
Cauciucuri GLOBAL luate la set acum 8 luni (si cu alea vechi tot asa facea). Jenti echilibrate (15, 30, 30 si 60 g pe fiecare janta luata separat) Nu s-a facut roluire (inca). Intrebare: vibratia asta poate veni cumva si din amortizoare uzate? Sau din unghiurile rotii care pot fi dereglate? (de cand am luat-o nu am facut reglajul de roata, deci nu bag mana in foc ca e perfect, ca la carte, desi nu uzeaza cauciucul)... Pareri? |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Salut. Am si eu o intrebare de neam prost.... Ce se poate intampla daca leg toate becurile din spate la frana , ca sa se aprinda tot blocul cand franez (cu exceptia becurilor de marsarier)? Ma gandesc sa pun becuri de tip frana/pozitie peste tot si apoi sa le leg. Voi ce ziceti? Pareri ceva... Eu o fac oricum si va anunt dupa...
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Sa traiesti. Nu cumva sa uiti sa ne anunti si pe noi, ca uite-asa o sa ne-ntoarcem la noapte de pe-o parte pe alta de grija! Doamne, doamne, le-o fi legat? Ce s-o fi intimplat?
Auzi, fii atent ca este ilegal. Una la mina. Doi: nu ne mai intreba, daca tot nu te intereseaza. Trei: ce legatura are framintarea asta a ta cu topicul cu jantele? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
pai am zis sa nu fac un topic nou asa degeaba. Da de ce ar fi ilegal... abia vad prostii din spatele meu ca am carlg si franeaza mai tare. Da eu tot o fac... asa din plictiseala...
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:48 |