Vopsea reflectorizanta?, De unde sa iau
![]() ![]() ![]() |
Vopsea reflectorizanta?, De unde sa iau
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.sett.ro/Vopseluri.htm
http://www.protectchemical.ro/html/produse.htm http://www.karoline.ro/instalatii/vopsele.php M-am abtinut dar cu greu. Taaaare greu !!! Si tot abtinindu-ma eu asa m-am gindit ca mai degraba faci rost de un triunghi reflectorizant vechi pe care sa-l desfaci in trei si bucatile sa le pui cumva incit sa reflecte lumina de la farurile tale. Cu vopseaua mi-e teama ca trebuie sa iei un bidon. This post has been edited by costi: 17 Oct 2005, 12:05 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vai, pai aia au la 30 de kg
![]() Cu aia vopsesc totate gardurile si sunt de unde am plecat ![]() Faza e ca merg in general foarte obosit acolo, uneori si dupa 24 de munca, si merg 7 Km pe drum de tara in camp, acolo uneori mal las gandurile sa curga...cand intru in sat, aproape ca nu realizez.Plus ca, locul e cumparat de 1 an de zile, si ajung cam la 2 saptamani. ![]() This post has been edited by altisone: 17 Oct 2005, 12:05 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da-o incolo de vopsea, vopseste si tu un pom/stilp sau ceva cu var sau vopsea alba.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Altis |
![]()
|
Toti pomi sunt albi
![]() E o solutie provizorie, la un moment dat nu se va mai intampla...Dar pana atunci este enervant/amuzant, in functie de dipozitie... ![]() Da, uite asta ar fi o solutie, cred ca o pun in practica, Mersi ! ![]() This post has been edited by altisone: 17 Oct 2005, 12:09 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Domnu', doteaza-ti masina, pe langa triunghi+extinctor+trusa prim ajutor si c-o sticla de vinars. Faci ochii cat cepele sa nu treci fara sa-i observi in exercitiul functiunii pe drumari. Opresti si faci trocul...nu rezista ei la ambrozia aia...1/2 L e nimica toata la ei...
![]() P.S.: ma refeream la vopseaua de marcaje, nu asfalt, bitum, etc ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
o alta idee ar fi sa cumperi un autocolant din ala reflectorizant de pus pe spatele remorcilor si sa-l aplici pe unul din stalpi. sunt pe la magazinele auto si nu-s scumpe (cativa lei)
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Altis |
![]()
|
Mi-a mai venit o idee...Sa iau 2 autocolante in genul celor puse pe spatele camioanelor...
Iar cu drumarii, nu cred ca mai fac alea la fata locului..si sa ii caut... NU e o chestie grava...dar asa ca fapt divers, ma sacaie uneori, si e prospata in memorie ca am fost azi noapte acolo ![]() Scuze Bertro de abia acum am observat ca ai postat inaintea mea, sau concomitent cu mine ![]() This post has been edited by altisone: 17 Oct 2005, 16:30 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
haha, "great minds think alike"
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi, daca nu-ti reuseste faza cu autocolantele de camion, nu poti sa-ti vopsesti gardul alta culoare?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
vorbeste si tu cu primaru' si politia sa faca o trecere de pietoni in fata casei tale
![]() semnalizata cu beculete daca se poate... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Altis |
![]()
|
Cand o sa am eu timp sa vopsesc acolo, o sa fie un mic paradis, o sa fac si casa direct....
![]() Cat despre treceri de pietoni si becuri de semnalizare, acolo poate doar in pomul de iarna sa clipesca cate un bec, si bine inteles cele 2 becuri de iluminat stradal din tot satul clipesc de parca sunt nebune, zau ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:28 |