are careva interfon electra?, sigur are
![]() ![]() ![]() |
are careva interfon electra?, sigur are
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) 13_Electra_IA_01.jpg ( Size: 19.45k ) Number of downloads: 778 P9023966.JPG ( Size: 103.5k ) Number of downloads: 831 |
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
...conectorii notati +D1, MP, AVP si COMP se conecteaza la conectorii cu aceeasi denumire de la distribuitorul asociat postului, iar de la conectorul din post notat Px se va realiza conexiunea cu unul din conectorii P1 – P8 de la distribuitor...
Nu-ti spun unde scrie cauta singur ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
super!bine dracu ca nu dezamorsez bombe ca sigur saream in aer cu explicatia ta.
o sa caut singur ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai ce te asteptai? Sa ghiceasca cineva ce culori de fire a legat meseriasul care ti-a instalat tie intrefonul?
![]() Iti dai seama ca nu respecta nimeni nici un standard, fiecare instalator alege culorile dupa cum il taie capul. Te poti uita la alt vecin, probabil ca s-au folosit aceleasi culori pe toata scara. This post has been edited by paul_p: 18 Aug 2014, 18:24 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
adită |
![]()
|
da-i dreacu de vecini.e invidiosi ca am apartamentul renovat.o dau toti in diverse:ba ca nu se pricepe sa il desfaca,ba ca nu e acasa.
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(bion @ 18 Aug 2014, 19:16) ...conectorii notati +D1, MP, AVP si COMP se conecteaza la conectorii cu aceeasi denumire de la distribuitorul asociat postului, iar de la conectorul din post notat Px se va realiza conexiunea cu unul din conectorii P1 – P8 de la distribuitor... Badie, matale pana la o vreme iti placea sa dai impresia ca operezi lighioane cu doo picere. Dupa explicatia asta mai ca imi faci impresia ca operezi safe-uri. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Am gasit poza asta pe net, unde pinii sunt urmatorii:
MP - Masa = Minus Px - Vcc = plus AVP - comanda yala COMP - Intercom [attachmentid=1627958035] Cred insa ca denumirile sunt gresite. This post has been edited by paul_p: 18 Aug 2014, 18:43 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
au ai mei acasa dinasta..si chiar azi planuiam sa le fac o vizita...daca nu rezolvi, postez eu mai spre seara (pe la vreo 9 cred) cum sunt conectate firele la ei
|
--------------------
-
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cuie in capete de lemn din lunca
![]() E mai bine si mai interesant dezvoltat decat mononeuronal monoideatic nonsinaptic ![]() textul cu pricina e din goagle la schema montaj jaf electra ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am eu dracovenie din aia.
Am facut 2 poze, sper sa te ajute la ceva. 20140819_225123.jpg ( Size: 2.14mb ) Number of downloads: 711 19 Aug 2014, 22:55: 20140819_225150.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 697 This post has been edited by kum: 19 Aug 2014, 21:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
adită |
![]()
|
ms mult omule......dar la mine albastru e la comp iar alb si galben nu am
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
paul_p |
![]()
|
Daca Kum face 1-2 poze mai mari si mai clare doar ale circuitului imprimat (din mai multe unghiuri, ca unele trasee nu se vad bine din cauza modului in care se reflecta lumina pe circuit), si daca tu ai un aparat de masura, te ajut eu sa descifrezi culorile.
This post has been edited by paul_p: 20 Aug 2014, 18:31 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bineinteles. Doar ca mai pe seara, ca acum nu-s acasa. O sa folosesc camera (ca telefonu' suge timp mare la intunericime).
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca domnu adi face o poza su cu cutia de afara acolo unde vine conectat, (ar trebui sa fie identice notatiile ca si la interfon)
This post has been edited by bygy007: 20 Aug 2014, 18:55 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kum |
![]()
|
Asa e OK?
IMG_5223.JPG ( Size: 2.34mb ) Number of downloads: 355 20 Aug 2014, 23:12: IMG_5222.JPG ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 223 This post has been edited by kum: 20 Aug 2014, 22:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
paul_p |
![]()
|
Da, e perfect asa, se vad mai clar traseele.
Se pare ca notatiile din poza postata de mine mai sus sunt corecte. MP - Masa = Minus Px - Vcc = plus. Acesta este si semnalul de selectie al postului. AVP - Comanda deschidere yala COMP - Semnal audio QUOTE(adită @ 18 Aug 2014, 19:06) Daca totusi suna si poti vorbi, probabil ca trebuie sa inversezi firele conectate la MP si AVP. This post has been edited by paul_p: 21 Aug 2014, 16:36 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
o sa incerc diseara sa vad ce iese.va multumesc mult.
![]() 22 Aug 2014, 07:37: gata.am reusit ![]() ![]() This post has been edited by adită: 22 Aug 2014, 07:37 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Se poate inchide. Asteptam cu interes urmatorul topic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
despre soneria de la ușă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Că tot ai adus vorba...
fig-22.jpg |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 22 Aug 2014, 07:39) Se poate inchide. Done! (se poate redeschide la cerere (report) in caz ca altcineva are probleme asemanatoare) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:42 |