DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Montare imperfecta plafoniera si mocheta in masina, Probleme sau nu?

pibogdan
post 18 Oct 2005, 14:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Sunt nou pe acest forum si in ale Loganului asa ca scuze daca am gresit cu acest topic... Deci am si eu un logan 1.4 laureate cam de 1 saptamana. Analizand masina dupa ce a mai trecut entuziasmul de la inceput am descoperit 2 probleme :

1. Plafoniera nu este montata bine, se balangane, exista un spatiu intre plafon si mocheta ce il acopera la nivelul parbrizului, in dreptul plafonierei, dar nu numai
2. Mocheta de pe podea are o anumita forma , dar nu exista nimic sub ea (in dreptul tunelului central) . Apas pe mocheta si sub ea nu e nimic decat la 2 cm sub.

Va rog sa-mi ziceti daca si la voi e la fel, si in acest caz cum as putea remedia problemele. Oricum mie mi se pare o chestie deranjanta.

--------------------
Dacia Logan - B-46-RBA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Codrin
post 18 Oct 2005, 15:01
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Sub mocheta de pe podea e tabla chioara, la fel si deasupra.

Sunt topic-uri despre antifonare cu aluband si pasla.

antifonare general

antifonare Logan

This post has been edited by Codrin: 18 Oct 2005, 15:03

--------------------
Mazda . .
+
klaus
post 18 Oct 2005, 15:05
Post #3

步步

Group: Moderatori

1. blink.gif Nu am inteles cine este, cum este, pe unde este. O poza ar fi binevenita.
2. Pe acolo trec conductele de incalzire pentru locurile din spate, dar doar la variantele de Rusia. Insa se foloseste aceeasi mocheta pe toate modelele (economie de costuri la productia mochetei). Cum la noi nu sunt conductele alea... e locul cam liber

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
pibogdan
post 19 Oct 2005, 08:32
Post #4

Membru incepator

Imi cer scuze pentru "forma" mesajului initial. Am incercat sa explic cat de bine am putut si a cam iesit o varza... tongue.gif . O sa incerc sa fac o poza sa vedeti despre ce este vorba. Cred ca asta s-ar putea sa fie problema si anume locul liber mentionat de klaus. Dar tot nu inteleg de ce intre plafon si capitonajul ce il acopera exista un spatiu destul de mare. Oricum o sa revin cu o poza cat de curan.

--------------------
Dacia Logan - B-46-RBA
+
DigitalScribe
post 19 Oct 2005, 12:13
Post #5

Scribul Digital

From: Iasi

Uite ca eu am inteles ce vrei sa spui. Asa e si la mine.
Materialul textil de pe plafon in partea frontala sta la o distanta considerabila fata de cupola. Pot baga mana si trage de acest material. Problema asta am observat-o la toate Logan-urile care le-am vazut.

Mocheta din interior de asemenea sta mai "larg". Poti apasa cu mana pe mocheta si simti ca dedesupt nu e nimic. Forma care o are nu este data de ceva solid pe care sa fie pliata (in partea centrala mai ales) ci sta la o distanta considerabila, nu adera la ... tabla sau ce o fi dedesupt.

Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare pentru ca nu-mi cade in cap materialul de sus si nici nu ating prea des mocheta aia ca sa o vad cum se "falfaie". Pur si simplu asa e masina gandita si facuta.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
Jack Daniel's
post 19 Oct 2005, 12:47
Post #6

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Asa e si la mine. Nu am inteles de ce este atata loc gol sub mocheta , dar asta e. Nu cred ca poate fi considerata o problema LGN totusi.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
AL
post 19 Oct 2005, 12:56
Post #7

Member

corect, nu e o problema!... pur si simplu asa e... iar golul dinte tavanul de tabla si tapiterie este normal sa existe, perna de aer avand rol de izolator termic.... ganditi-va de ce aveti la ferestre doua foi de geam cu spatiu intre ele... de ce profilele ramelor de PVC sau aluminiu au goluri etc. ...

explicatiile s-au dat!

TOPIC CLOSED

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 13:17
Forum Renault