Montare imperfecta plafoniera si mocheta in masina, Probleme sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Montare imperfecta plafoniera si mocheta in masina, Probleme sau nu?
pibogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B-46-RBA
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sub mocheta de pe podea e tabla chioara, la fel si deasupra.
Sunt topic-uri despre antifonare cu aluband si pasla. antifonare general antifonare Logan This post has been edited by Codrin: 18 Oct 2005, 15:03 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1.
![]() 2. Pe acolo trec conductele de incalzire pentru locurile din spate, dar doar la variantele de Rusia. Insa se foloseste aceeasi mocheta pe toate modelele (economie de costuri la productia mochetei). Cum la noi nu sunt conductele alea... e locul cam liber |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pibogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 August 05 ![]() |
Imi cer scuze pentru "forma" mesajului initial. Am incercat sa explic cat de bine am putut si a cam iesit o varza...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-46-RBA
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Uite ca eu am inteles ce vrei sa spui. Asa e si la mine.
Materialul textil de pe plafon in partea frontala sta la o distanta considerabila fata de cupola. Pot baga mana si trage de acest material. Problema asta am observat-o la toate Logan-urile care le-am vazut. Mocheta din interior de asemenea sta mai "larg". Poti apasa cu mana pe mocheta si simti ca dedesupt nu e nimic. Forma care o are nu este data de ceva solid pe care sa fie pliata (in partea centrala mai ales) ci sta la o distanta considerabila, nu adera la ... tabla sau ce o fi dedesupt. Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare pentru ca nu-mi cade in cap materialul de sus si nici nu ating prea des mocheta aia ca sa o vad cum se "falfaie". Pur si simplu asa e masina gandita si facuta. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Asa e si la mine. Nu am inteles de ce este atata loc gol sub mocheta , dar asta e. Nu cred ca poate fi considerata o problema LGN totusi.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
corect, nu e o problema!... pur si simplu asa e... iar golul dinte tavanul de tabla si tapiterie este normal sa existe, perna de aer avand rol de izolator termic.... ganditi-va de ce aveti la ferestre doua foi de geam cu spatiu intre ele... de ce profilele ramelor de PVC sau aluminiu au goluri etc. ...
explicatiile s-au dat! TOPIC CLOSED |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:17 |