Topic sters?
![]() ![]() ![]() |
Topic sters?
drix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 September 14 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai cautat inainte sa deschizi topicul ce te intereseaza?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
drix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 September 14 From: Iasi ![]() |
Cautasem dupa "incalzire" si cu varianta de "search with google" si cu "search keywords" si nu gasisem nimic relevant
|
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Topicul tau a fost sters de catre mine pentru ca exista topicul asta:
http://www.reno.ro/Sfat-achizitie-Megane-3-t272492.html Se putea intreba sau chiar sa gasesti raspunsul la intrebarea ta acolo, nu este nevoie de inca un topic pentru asta. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
drix |
![]()
|
Nu mi s-a parut un topic generic pentru intrebari generale. Omul si-a spus problema, voi i-ati raspuns, eu am considerat ca as fi facut hijack la o problema moarta de 7 luni de zile (daca nu invia cineva threadul acum cateva zile).
Mersi de clarificare totusi, chiar daca nu sunt de acord cu solutia ![]() LE: eventual putea fi mutat in acel thread, nu sters complet, ca sa nu stau sa scriu iar povestea This post has been edited by drix: 18 Sep 2014, 15:09 |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai textul pe PM. Copy/Paste
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
drix |
![]()
|
Multumesc
|
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
closed
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:50 |