Simeringuri CV 4 trepte. De unde unele bune?, curge ulei pe la planetare ca la balamuc
![]() ![]() ![]() |
Simeringuri CV 4 trepte. De unde unele bune?, curge ulei pe la planetare ca la balamuc
BLK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|||
el-ninio |
![]()
|
--- Group: Members Posts: 46 Joined: 22 April 04 From: d ![]() |
Recent am schimbat uleiul din cutie ( 4 tr) si nu am mai gasit decat 1L (!!!) Am bagat ulei cam mult (cam 0.5l peste limita de 2l) si de atunci curge pe la planetare.Cand o sa se opreasca? Cand o sa elimine surplusul? Sau de acum incolo o sa curga intr-una?
|
--------------------
Seat
Cordoba
2002
- VN xx QLZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bai si la alea de 5 curge oil-u!asa ca puneti un transmission stop leaks!merge!si merita incercat 100.000 rol .eu am pus si nu mai pierd ulei!deloc de vreo 10.000km .inainte cam 1l la 9000 curgea
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(el-ninio @ 21 Oct 2005, 11:35) Recent am schimbat uleiul din cutie ( 4 tr) si nu am mai gasit decat 1L (!!!) Am bagat ulei cam mult (cam 0.5l peste limita de 2l) si de atunci curge pe la planetare.Cand o sa se opreasca? Cand o sa elimine surplusul? Sau de acum incolo o sa curga intr-una? cum ai bagat mai mult? ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am cumparat niste simeringuri de fartec, poate or fi bune... totusi astept idei, ma gandesc ca totusi nu a fost proiectata de romani cutia asta, e furata si ea tot de pe renault, la ei tot asa curge?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
boala veche. Problema e ca degeaba schimbi semeringurile daca e uzata partea de pe planetara pe care calca semeringul
![]() Oricum poti sa incerci ca atunci cand schimbi semeringul sa mai strangi nitel arcul din el (tai nitel din el si-l prinzi la loc), dar tot n-o sa rezolvi mare lucru. Io la dacia veche completam uleiul de 3 ori pe an, era regula ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BLK |
![]()
|
eu daca pun azi, in cateva zile curge tot ce e deasupra de planetare... si dupa aia daca las masina inclinata, mai curge ceva. planetarele sunt aprox noi, schimbate acum cateva mii de km, desi una bate deja, cred ca a fost rupt burduful sau ceva...
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
el-ninio |
![]()
|
--- Group: Members Posts: 46 Joined: 22 April 04 From: d ![]() |
am bagat ulei pana a dat pe busonu' de sus
|
--------------------
Seat
Cordoba
2002
- VN xx QLZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
FARTEC BV sunt oricum mai bune decat celelalte srl!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BLK |
![]()
|
pai mai bune ca srl, dar eu cica am simeringuri de la renault, asa zice tata ca a luat acum cativa ani, si curge ulei de zici ca nu-i adevarat, dupa ce pun ulei 2-3 zile merge ca noua cutia, dupa care face figuri la intratul in viteze si astea, o fi si uzata, dar clar ca pierd ulei cam mult.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
In primul rind nu cred ca este legat de planetara, mai dgraba piese care iese din cutie , si in care intra lanetare ( nu stiu cum se chiama ). Daca curge tare inseaman ca ori ai pre mult ulei si face presiune de la elementele cutiei , il arunca pe acolo ( o sa sacpi de probleme dupa ce se mai goleste. Chestia cu aranjatul semeringului e ok dar trebuie avut grija cum se prinde, sa nu se rupa. Prin alta parte mai curge ? Sa nu ai vre-un surub slabit pe undeva si ala sa faca figuri.
La mine asa face din fabirica , numai ca nu curge foarte mult. Vrei sa detaliezi "transmission stop leaks!" de unde ai gasit ( firma ) si ce face efectiv |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La cutiile alea, scurgerile nu sunt bug, sunt feature. Asta e, eu m-am resemnat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BLK |
![]()
|
am schimbat simeringurile azi, va anunt cand incepe sa curga
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
ydaniel |
![]()
|
frate pune si un TSL ,asculta-ma nu te mint
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BLK |
![]()
|
uraaaaa, a inceput sa curga, de ieri cred, deci daca nici noi nu tin, e clar, mai bine le scot
![]() nu curge siroaie, doar pic pic, dar in 3 ore cat am stat la mecanic am varsat cam 50ml... in ritmul asta maine ajunge nivelul sub planetare, macar nu o sa mai curga ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(BLK @ 27 Oct 2005, 21:29) uraaaaa, a inceput sa curga, de ieri cred, deci daca nici noi nu tin, e clar, mai bine le scot ![]() nu curge siroaie, doar pic pic, dar in 3 ore cat am stat la mecanic am varsat cam 50ml... in ritmul asta maine ajunge nivelul sub planetare, macar nu o sa mai curga ![]() Recomand ungerea partii exterioare a simeringurilor (inclusiv cele de la motor) cu pasta siliconica (doar pe exterior, desigur). O sa vedeti ca treaba se schimba! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
zi si tu ca mine; cit timp curge inseamna ca mai e ulei. cind se opreste din curs, inseamna ca trebuie sa completezi.
sau dai cutia jos cu totul, o faci bucati cu ura si o reconstruiesti duios cu grija, sau inveti sa completezi ulei in cv in timp record. adicatelea iti confectionezi o pompa. si gindeste-te ca ai intotdeauna ulei proaspat si curat in cutie. nu e lucru putin! |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
geonic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 March 05 ![]() |
A rezolvat cineva problema?
da, sa zic ca am rezolvat-o eu cam asa: vara trecuta aveam aceeasi problema cutie cu 4 tr, planetare lungi (nu stiu de care ai tu), semeringuri naspa care incepusera sa curga. Dupa o incercare de schimbare a semeringurilor cu altele noi si mai strins putin jocul in cutie tot nu am rezolvat problema, drept pentru care am schimbat planetarele cele lungi cu unele scurte si nu stiu ce in cutia de viteze (niste pinioane/sateliti sau ceva de genul asta pentru a se potrivi cu planetarele scurte). De atunci nu mai sunt probleme in acea regiune insa am vazut acum mai nou ca imi curge in spatele cutiei cica este un semering si pe acolo. |
--------------------
logan laureat 1,6
berlina
2006
- ag-71-ary logan laureat 1,6
|
|
BLK |
![]()
|
mai incolo cand oi avea bani dau iar cutia jos sa schimb sincroane si alte alea, acum am bagat prea multi bani, sper sa-mi aduc aminte atunci sa intreb daca se poate, dar oricum, cam nasol ca tre sa schimbi si planetarele
![]() dar ce ai facut tu cred ca nu o sa tina mult, probabil satelitii aia sau ce ai schimbat au joc putin, si ce ulei reuseste sa treaca pe acolo se opreste la simeringuri. ar fi bine sa fie doar atat. dar parca daca schimb planetarele si trebuie oricum sa dau cutia jos sa o repar, mai bine iau una in 5 trepte, desi toata lumea zice ca e mai buna asta... |
--------------------
Dacia
1310
|
|
geonic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 March 05 ![]() |
QUOTE(BLK @ 2 Nov 2005, 06:40) dar parca daca schimb planetarele si trebuie oricum sa dau cutia jos sa o repar, mai bine iau una in 5 trepte, desi toata lumea zice ca e mai buna asta... Da, asa iti recomand, sa schimbi planetarele cu unele scurte - vezi ca se pot modifica cele pe care le ai la cei care se ocupa de reconditionari si in felul asta te costa mai putin si daca reusesti sa pui mana pe o cutie in 5 tr. este perfect. |
--------------------
logan laureat 1,6
berlina
2006
- ag-71-ary logan laureat 1,6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:04 |