Problema Gta 4 pe PC, Help !!!
![]() ![]() ![]() |
Problema Gta 4 pe PC, Help !!!
DACIOTUL_97 |
![]()
|
||
![]() Ne plac femeile,dar iubim masinile ! Group: Members Posts: 1.649 Joined: 8 July 13 From: Bd-ul Dacia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310/Logan/
MLS 1986/MLS 1985/1.6 16v Prestige 2008 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange,ca sa ai dreptul,sa nu fi de acord cu mine"
#Pasionat de fiare vechi# Ex.Dacia 1310-CN3 & 1310-ph1 |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Jocul e original?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DACIOTUL_97 |
![]()
|
![]() Ne plac femeile,dar iubim masinile ! Group: Members Posts: 1.649 Joined: 8 July 13 From: Bd-ul Dacia ![]() |
Nu.Este luat de pe internet.
|
--------------------
Dacia
1310/Logan/
MLS 1986/MLS 1985/1.6 16v Prestige 2008 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange,ca sa ai dreptul,sa nu fi de acord cu mine"
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
De aia. Si eu am patit la fel si dupa ce mi l-am cumparat nu a mai fost nici o problema.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca leg asta pe direct cu Vag-Com pe ECU la SKODA urc la 100 de CP?
This post has been edited by daniM: 30 Oct 2014, 18:40 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce se legi? GTA 4?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da.Nu merge?Am vazut ca la multe jocuri,mai ales la acesta,ceasurile de bord seamana ca la a mea.Doar se schimba niste parametrii ,nu?
This post has been edited by daniM: 30 Oct 2014, 18:43 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Nu prea ma pricep la chips-tuning...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
daniM |
![]()
|
Ba da,trebuie sa mearga,de exemplu mi-am pus bara de RS si pe vag-com imi iasa ca am xenon
![]() This post has been edited by daniM: 30 Oct 2014, 18:51 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
baga ulei ELF si o sa-ti spuna ca ai dCi.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si un cocean in esapament si o sa-ti zica ca ai DPF.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa fie de la procesor . Daca e cu Xenon si nu are auto-leveling...Incearca sa activezi Auto-levelingul din Bios.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E de la placa video. Nu poți juca GTA cu o GTX. Nu se pupă.
This post has been edited by Markos: 30 Oct 2014, 19:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DACIOTUL_97 |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 30 Oct 2014, 19:21) S-ar putea sa fie de la procesor . Daca e cu Xenon si nu are auto-leveling...Incearca sa activezi Auto-levelingul din Bios. Am intrat in bios dar nu gasesc optiunea QUOTE(Markos @ 30 Oct 2014, 19:51) Nu cred.Si altii au gtx si procesor mai slab ca al meu si tot il joaca fara probleme.Ar mai fii o posibilitate.Calculatorul are 7 ani.E posibil sa fie de vina si placa de baza... |
--------------------
Dacia
1310/Logan/
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DACIOTUL_97 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310/Logan/
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Desfa si uita-te. O sa vezi praful de care zice saispe.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu praful am patit-o si eu acum cativa ani pe un PC cu Win 95, poti incerca un soft de diagnoza. Se gasesc destule pe net. Eu am incercat cu PC-Doctor si mi-a aparut un mesaj "Check your computer for bugs" . Dupa aia am intstalat de la Microsoft Debug Diagnostic Tool si mi-a aparut un mesaj cu "Windows program encoutered an error. Please remove bugs manually". Asa ca am desfacut calculatorul si surpriza! Vreo 10 carcalaci morti intr-un ghemotoc de praf fix pe coolerul de la placa video. Dupa ce-am l-am spalat bine cu apa si sapun, a mers ca uns.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai avut noroc, e nasol când sare F-prot în sus cu rat alert, please install cage protection!
EDIT: Cu ocazia asta am văz't că se mai ezicstă f-prot... ![]() This post has been edited by gabize: 31 Oct 2014, 14:36 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Posibil sa mearga sacadat si de la tensiunea naspa din retea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DACIOTUL_97 |
![]()
|
Acum cateva zile am schimbat sursa cu una de 500W,initial avand 450W.E posibil sa fi nimerit o sursa naspa ?
|
--------------------
Dacia
1310/Logan/
|
Markos |
![]()
|
Depinde. Ce marca e?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
Pai asta e simplu de vazut, acu serios...mai toate BIOS-urile iti arata tensiunea din placa si procesor, chiar si cele mai vechi.
Si se verifica usor conectand la loc sursa veche sau o alta sursa (gasesti de imprumutat pe la vreun prieten). Nu e nevoie sa desfaci sursa, mai toate sursele au firele suficient de lungi incat sa poti inlocui doar conectorii. bios_voltage.jpg This post has been edited by Ake: 31 Oct 2014, 18:25 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 31 Oct 2014, 13:03) Asta cu praful am patit-o si eu acum cativa ani pe un PC cu Win 95, poti incerca un soft de diagnoza. Se gasesc destule pe net. Eu am incercat cu PC-Doctor si mi-a aparut un mesaj "Check your computer for bugs" . Dupa aia am intstalat de la Microsoft Debug Diagnostic Tool si mi-a aparut un mesaj cu "Windows program encoutered an error. Please remove bugs manually". Asa ca am desfacut calculatorul si surpriza! Vreo 10 carcalaci morti intr-un ghemotoc de praf fix pe coolerul de la placa video. Dupa ce-am l-am spalat bine cu apa si sapun, a mers ca uns. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Incearca sa bagi update 1.0.4.0.
Stiu ca am avut si eu probleme cu el,si am rezolvat cu update-ul asta. Tu ce update ai la el acum? |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Markos |
![]()
|
N-auzi că-i piratat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:42 |