problema electromotor
![]() ![]() ![]() |
problema electromotor
cipri20 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
VW
1200
1970
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
starterul
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
details
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Cel mai bine il dai jos de pe masina , il desfaci cu grija, cureti bine tot, schimbi carbunii, schimbi bucsele de bronz, montezi la loc si te rogi sa nu fie bobina care actioneaza bendixul.
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
cipri20 |
![]()
|
exista pe acolo o tija cu filet pe capat care impinge si aduce inapoi... ceva, nu stiu exact ce, dar chestia e ca pe tija aia nu mai e filet, s-a uzat in timp. oare asta sa fie problema?
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Daca "elm" anclaseaza si invarte de fiecare data cand pui contactul inseamna ca partea electrica este ok. Daca dupa ce iei contactul de pe "D" acesta nu revine inseamna ca ai probleme la partea mecanica, anume, ceva blocheaza sau impiedica revenirea bendixului. Singura tija filetata pe care o cunosc eu este cea pe care se apasa atunci cand nu cupleaza bendixul.
Sfatul meu este sa desfaci elm-ul si sa vezi cu ochii tai cam care este situatia partilor componente. Doar asa din vorbe nu prea imi pot da seama de ce se intampla. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:33 |