reglare releul mecanic?tensiune optima alternator?
![]() ![]() ![]() |
reglare releul mecanic?tensiune optima alternator?
extremeseby |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- ab-04-ehw
|
|||
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Mie imi indica 15 V la ralenti si 17 V cu motorul turat. Am verificat diodele, nici una nu e arsa. Sa fie releul electronic? Cum verific asta?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sddragos @ 24 Oct 2005, 07:44) Mie imi indica 15 V la ralenti si 17 V cu motorul turat. Am verificat diodele, nici una nu e arsa. Sa fie releul electronic? Cum verific asta? daca iti incarca atit in baterie vezi ca o distrugi; verifica cu un voltmetru bun shi daca ai aceleasi valori schimba releul. diodele nu au treaba cu incarcatul mult , ci atunci cind nu incarca. QUOTE(extremeseby @ 23 Oct 2005, 23:18) cum se regleaza un releu mecanic astfel inkat s debiteze tensiunea optima.care e aceasta tensiune?mie imi arata 12,4 la relanti si 15 si ceva turat. tensiunea optima este 13.8 relantiushi 14.2 turat; cel mai bine pui un releu electronic |
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
extremeseby
1. Daca nu incetezi cu IRC-ul, zbori de aici 2. CAUTA. S-a discutat atata de asta. Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |