instalare statie400w.ce alternator s pun?
![]() ![]() ![]() |
instalare statie400w.ce alternator s pun?
extremeseby |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- ab-04-ehw
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa pui cabluri mai groase, sigurante mai mari, si sa nu opresti motorul cand canta muzica...asta e principiul...
Era un topic cu alternator mai puternic...ca asta standard nu stiu cum o sa-ti duca 400 W, ca eu am 250 RMS reali, si la volumul in parte superioara nu face fata. Daca mai stiti metode, infara de 2 baterii si alternator mai puternic, spuneti ca si eu sunt interesat. This post has been edited by argon: 24 Oct 2005, 06:01 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Oct 2005, 05:59) Sa pui cabluri mai groase, sigurante mai mari, si sa nu opresti motorul cand canta muzica...asta e principiul... Era un topic cu alternator mai puternic...ca asta standard nu stiu cum o sa-ti duca 400 W, ca eu am 250 RMS reali, si la volumul in parte superioara nu face fata. Daca mai stiti metode, infara de 2 baterii si alternator mai puternic, spuneti ca si eu sunt interesat. Cred ca nu alternatorul e problema , ci urechile , cum o sa asculti tu muzica la 400 W ? Deja la 100 W perzi geamurile fata si spate ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
poate omul vrea sa breveteze un sistem de "propulsie muzicala"
![]() sau poate s-a pacalit cu minciunile PMPO. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Ca sa nu omori bateria ai luat in considerare montarea unui condensator de 1 farad.Stiu ca e vreo 3.5mil dar cred ca se merita.Asa am vazut la masninile care au un sistem audio de invidiat.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
extremeseby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 October 05 ![]() |
Condesnatorul e o solutie costisitoare.Statia o voi folosi doar pentru 2 woofere de 200w din portbagaj si are valoare reala.asa ca nu imi fac probleme cu geamurile
![]() |
--------------------
dacia
1300
- ab-04-ehw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:23 |