Informatii despre Dacia TM 01 L**
![]() ![]() ![]() |
Informatii despre Dacia TM 01 L**
PENTAGON |
![]()
|
||
![]() Membru de Partid Group: Members Posts: 68 Joined: 12 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
- ---------- Cei mai buni oameni sunt toți nebuni. O duc bine numai mediocrii și cei lipsiți de talent...Dostoievski
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
N-avem.
Se poate inchide. L.E. Domnu' care s-a simtit lezat de interventia mea aici pe topic, fara a cunoaste ce presupune cafeneaua: QUOTE Pentru cei care s-au saturat sa tot vorbeasca de masini. [...] Singura sectiune unde se accepta discutii off-topic este sectiunea Cafenea. Inainte de-a incepe a boci, e bine sa te informezi despre sectiunea in care postezi. P.S. Conserva aia poate e la Remat, unde e locul tuturor rablelor kitsch-tunate. This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Nov 2014, 13:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
PENTAGON |
![]()
|
Colegul care a postat adineauri este cam rautacios si nu prea i inteleg frustrarile dar asta este, ii multumesc oricum pentru interesul de a posta.Ii rog pe ceilalti colegi in caz ca observa vreo dacie cu nr de inmatriculare TM01L ** sa ma anunte, nu raman dator ,orice informatie este bine venita .Multumesc
This post has been edited by Ake: 23 Nov 2014, 23:07 |
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
- ---------- Cei mai buni oameni sunt toți nebuni. O duc bine numai mediocrii și cei lipsiți de talent...Dostoievski
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai zi ce oferi ca sa stim cat de mare este interesul!
This post has been edited by l@u: 23 Nov 2014, 15:47 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
PENTAGON |
![]()
|
Depinde de informatie
![]() |
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
|
|
l@u |
![]()
|
Cati?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dau eu 100 sa nu-i spuneti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PENTAGON |
![]()
|
100 de ce de euro sau lei ? Am inteles nota ironica la fiecare dar va rog daca este posibil nu postati aiurea nu as vrea sa ne batem joc de acest topic ,postati daca va rog la subiect ,sa nu ne batem joc de topic , multumesc.
This post has been edited by PENTAGON: 23 Nov 2014, 17:13 |
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ceva droguri ascunse în bancheta cazanului?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fara suparare, dar poza din avatar imi provoaca o antipatie spontana.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A lui Markos?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
PENTAGON |
![]()
|
Fiecare are dreptul sa își pună ce poza vrea in avatar , nu inteleg de ce trebuie adresate jigniri fata de o anumită masina , v- am rugat sa nu va Bateți joc de acest topic , posibil sa fi greșit ca l-am deschis in aceasta secțiune sper sa ma lămurească un moderator Si sa facă , Curățenie printre posturile voastre fără rost .
|
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
|
|
l@u |
![]()
|
Lasa vrajeala si spune clar cat oferi
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuia sa deschizi topicul la "Administrative". Sint mai multi moderatori care au acces la bazele de date in care figureaza toate masinile lumii. Si ei vor cere mai putin decit nesatuii de aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Sustii c-am fi samsari?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
PENTAGON |
![]()
|
Sincer chiar nu va inteleg , am cerut un ajutor nu inteleg de ce trebuie sa fiu luat in batjocura nu am jignit pe nimeni nu am treaba cu nimeni , oameni ca Dvs strica imaginea unui forum prin acțiuni de prost gust
This post has been edited by PENTAGON: 23 Nov 2014, 21:44 |
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
|
|
l@u |
![]()
|
Prostul gust lasa un gust prost , in gura, prostii exprima prostia, sub forme diferite!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
PENTAGON |
![]()
|
Multumesc pentru corecție, greșeala mea .
|
--------------------
DACIA
1300 CU ELEMENTE DE 1310
1982
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina e a ta si fost furata, deschide un topic la sectiunea corespunzatoare.
La fel si daca a fost implicata in vreun accident. Desi in ambele cazuri mai bine deschizi topicul la orice sectie de politie cu mai mult succes decat aici. In cazul altor motivatii, te informam ca de sanchi membrii forumului nu ofera informatii cu caracter privat. Aici se inchide, pe Sectiunea Cafenea nu are ce cauta un astfel de topic. Ps info private din cadrul topicului au fost sterse de mine. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
l@u |
![]()
|
Rau mai esti, scoteam si noi un ban cinstit !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:25 |