Interconectare laptop (VGA) cu TV FullHD 50" (HDMI)
![]() ![]() ![]() |
Interconectare laptop (VGA) cu TV FullHD 50" (HDMI)
tzepesch |
![]() ![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
cauta "vga to hdmi", ai sa ramai surprins ce gasesti....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
da, am gasit ce am insirat mai sus.
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca nu ai vreun sistem home cinema iti recomand adaptorul cu intrare pentru sunet. Calitatea imaginii este oricum data de capabilitatea placii video din laptop/pc.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tzepesch |
![]()
|
Sistemul HomeCinema este Cambridge Soundworks DTT2500 5.1 cu conexiune SPDIF COAX direct din laptop, de pe mufa proprietara a acestuia.
Il pot lega si la mufa stereo de OUT a laptopului. Pot sa am si iesire din jack laptop si sa am intrare in adaptor, ca apoi sistemul sa fie legat la TV, in felul acesta avand volum din telecomanda acestuia 27 Nov 2014, 12:16: Ma intereseaza strict partea de video si sa afiseze rez. de 1920 This post has been edited by tzepesch: 27 Nov 2014, 12:16 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Nu cred ca vei avea posibilitatea de Calitate 1080/ sau 720 P, intrucat placa ta video nu suporta HD.
In aceasi situatie am fost si eu, placa video veche NU era hd si nu avea slot HDMI, facusem rost (cu greu) pe vremea aia de un adaptor VGA HDMI. Eu il foloseam normal, calitatea nu era aceeasi, in plus cand mutam tv'ul pe hdmi imi aparea pe info doar HDMI 1, filmul se vedea ok, sunetul NU il reda tv'ul, foloseam sistemul 5,1 din casa (filmul il rulam pe desktop sunetul era legat la placa, iar cablul + adaptorul imi dadea imaginea pe tv, cand spun ca, calitatea NU ERA ce imi doream eu, trageam filme 720p/ 1080p setam din BSP > VIDEO > aspect ratio 4:3 ( sa se vada pe tot tv'u 107 CM), Apoi am schimbat placa video cu una HD...iesire HDMI si s-a schimbat treaba cand comutam tv'u imi aparea HDMI 1 / 1080 P. Sunetul il dadeam pe tv pt filme, iar calitatea era perfecta. In plus ce vroiam sa adaug adaptorul acela de la atata "frecus" baga-l scoate-l si-a dat duhul (la mine a tinut 5 luni apoi l-am dat unui vecin care s-a bucurat de el cateva saptamani) This post has been edited by Crap: 27 Nov 2014, 12:38 |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vrei calitate FullHD din iesire analogica? N-ai sa vezi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tzepesch |
![]()
|
Pe bune?
Cum pe monitor merge full hd? Ca sa vezi! Iesire din laptop VGA si intrare in monitor DVI, cu cablu corespunzator HAMA, functioneaza perfect, direct, fara nici un artificiu. Si la birou functioneaza pe Samsung si Benq, iar acasa pe monitor LG, toate de 24 Full HD Nu cred ca ai fundament in ce spui. Nu zic ca ar merge in 100% din cazuri. <span class='edit'>27 Nov 2014, 12:52:</span> Iar laptopul legat la monitor Full HD, pe rez de 1920, duce fara probleme filme Full HD 1080p de 18-20GB fara sa carteasca si cu KM Player. Repet, laptopul duce Full HD, cu legatura la monitoare Full HD, cu cablu VGA-DVI, sau VGA-VGA+adaptor in DVI. This post has been edited by tzepesch: 27 Nov 2014, 12:53 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu vorbesc de calitate si tu vorbesti de simpla afisare a imaginii.
Poate asa intelegi mai usor: QUOTE Today, the VGA analog interface is used for high definition video, including resolutions of 1080p and higher. While the transmission bandwidth of VGA is high enough to support even higher resolution playback, there can be picture quality degradation depending on cable quality and length. How discernible this degradation is depends on the individual's eyesight and the display, though it is more noticeable when switching to and from digital inputs like HDMI or DVI. EDIT: la 20GB ai o tentativa de 1080p. Scoate ceva la calitatea corecta (adica de la vreo 40GB in sus) si vezi daca "mai duce". Si cu ocazia asta poate sesizezi si niste diferente de calitate. This post has been edited by bmwh548: 27 Nov 2014, 12:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fraieri astia de s-au complicat cu digitale (DVI, HDMI), vad ca un VGA cinstit de la mama lui face aceleasi chestii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tzepesch |
![]()
|
Bah, cum la filme 1080 de 15-20gb se vede lacrima, ce pot sa cer mai mult, pe un cablu VGA care a costat 2 carute de bani , care e gros cat degetu si cu filtre si placat cu aur.
Eu am cerut ceva f simplu. Folosind un cablu f bun, un laptop care poate duce mkv-uri de peste 20GB in 1080p care se vad exceptional pe monitoare FHD mari, caut un convertor de mufa din VGA in HDMI, alimentat banuiesc, ca sa pot folosi tv-ul. Nu ma intereseaza audio. ala il da digital laptopul direct in statie. N-o sa returnez tv-ul ca n-are o mufa. This post has been edited by tzepesch: 27 Nov 2014, 13:36 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Scrie si tu pana la capat: se vede lacrima pentru ochiul tau. Repet: nu vei obtine veci calitatea unui semnal FullHD (pe care o doreai tu mai sus) transmis prin calea digitala folosind una analogica. Mai ales cand trebuie sa faci conversii. E ca si cum as lua un CD audio de la mama lui, l-as converti in MP3-uri de 128kbps, as folosi respectivele MP3-uri ca sa fac un alt CD audio si m-as astepta sa am calitatea CD-ului original.
Strict din punct de vedere tehnic se poate rula semnal FullHD prin iesirea VGA. Teoretic latimea de banda ar trebui sa permita asta. Practic esti limitat de calitatea conversiei (duble in cazul tau) si de calitatea dispozitivelor utilizate. VGA-ul are unele probleme cu ecranarea (incepand de la mufa din laptop si terminand cu aia din convertorul pe care il vei folosi) ceea ce inseamna ca nu vei obtine o imagine "perfecta" ca in cazul DVI/HDMI. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 27 Nov 2014, 13:56) Scrie si tu pana la capat: se vede lacrima pentru ochiul tau. Repet: nu vei obtine veci calitatea unui semnal FullHD (pe care o doreai tu mai sus) transmis prin calea digitala folosind una analogica. Mai ales cand trebuie sa faci conversii. E ca si cum as lua un CD audio de la mama lui, l-as converti in MP3-uri de 128kbps, as folosi respectivele MP3-uri ca sa fac un alt CD audio si m-as astepta sa am calitatea CD-ului original. Strict din punct de vedere tehnic se poate rula semnal FullHD prin iesirea VGA. Teoretic latimea de banda ar trebui sa permita asta. Practic esti limitat de calitatea conversiei (duble in cazul tau) si de calitatea dispozitivelor utilizate. VGA-ul are unele probleme cu ecranarea (incepand de la mufa din laptop si terminand cu aia din convertorul pe care il vei folosi) ceea ce inseamna ca nu vei obtine o imagine "perfecta" ca in cazul DVI/HDMI. Aia e buba. Un convertor bun costa cat teveu'. Unu' excelent costa cat trei-patru teveuri (vine cu toata conectica lui si-ai vazut cati $ costa un cablu bun). |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
tzepesch |
![]()
|
Am folosit un convertor A/D cu alimentare proprie, Konig, VGA-HDMI. Functioneaza perfect. 100ron
This post has been edited by tzepesch: 3 Dec 2014, 15:03 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Calitate 4k, este?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Cristal.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
La banii aia iti dai seama.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tzepesch |
![]()
|
Da, se vede foarte bine. Da 1920. Bah, nou in magazin e 300 lei. e dintre cele mai bune de pe piata.
asta e http://www.konigelectronic.com/en_us/compu...1?source=search This post has been edited by tzepesch: 4 Dec 2014, 16:33 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hdmi2vga or fi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tzepesch |
![]()
|
da, dar asa se gasesc direct simple, fara alimentare.
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:35 |