tuning dacia
![]() ![]() ![]() |
tuning dacia
MYHAY CARBUNARU |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1997 model 1310
- TL-12-LCN
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
pai mari performante nu prea o sa scoti doar daca`i inlocuiesti carbelitoru`, decat un demaraj putin mai bun
vezi ca mai sunt baieti pe aici care mai modifica motoarele sau cutiile la dacii si te pot ajuta cu informatii (eddy_motors,black%snake,robert) pentru inceput si cu o investitie minima (piese de pe la remat) ai putea sa incepi cu: -carbelitor dublu corp -chelioasa raschetata la maxim pentru a mari raportul de comprimare -set motor 1600 -putin umblat pe la axa cu scame,supape si volanta/ambreiaj |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
MYHAY CARBUNARU |
![]()
|
Da......ideea e ca incerc sa ma limitez la o suma , nu vreau sa exagerez ,doar necesarul de care are nevoie pentru o putere mai mare , trebuie intarita caroseria , am de gand sa-i pun o alta cutie de viteze ,un sistem audio (minim 1200 W) si bine inteles o vopsea frumoasa ca sa atraga privirile tuturor , un kit exterior de praguri , bara fata,spate modificate. Am nevoie mai mult de un site cu preturi ca sa ma pot orienta , daca cunoasteti vreun site mai experimentat si vreti sa ajutati,caci pana acum am gasit numai prostii
|
--------------------
dacia
berlina
1997 model 1310
- TL-12-LCN
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
am crezut ca te intereseaza sa`i cresti performanta la masinuta ta da` din ce am citit in a 2 a postare tu te gandesti la muzica,praguri,aripi evazate, luminite colorate pentru noapte si altele..
cand te apuci sa faci d`astea tre` sa cam bagi mana adanc in buzunar iar dupa ce termini sa nu te superi cand iti iei amenzi de la gabori sau de la RAR sa nu punem partea cea mai rea: sa te blochezi in timpul proiectului din cauza lipsei de fonduri sau la sfarsitul proiectului sa nu mai ai bani de benzina si sa ramai cu banii investiti (banii pe care`i vei baga nu`i vei mai scoate niciodata la o eventuala vanzare) bafta cu tunarea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
MYHAY CARBUNARU |
![]()
|
multumesc , insa ai inteles gresit , vreau si performante dar si un aspect "NERVOS" , am de gand sa fac din prima mea masina un vehicul cu care sa ma mandresc , cat de cat o masina frumoasa , stii cum e . dacia poti sa o modelezi cum vrei daca ai idei , iar eu am nevoie de cat mai multe
|
--------------------
dacia
berlina
1997 model 1310
- TL-12-LCN
|
|
maru |
![]()
|
MYHAY CARBUNARU eu ti`am spus pararea mea dar tu in schimb poti sa o faci si avion ca pe mine nu ma deranjeaza.. esti stapan pe banu` tau si faci ce vrei cu el
iti doresc bricolari/tunari la cat mai multe masini si sa circuli intins,dar prudent, pe drumurile publice astfel incat sa ne incanti cat mai multi ani cu prezenta ta pe acest forum ![]() bafta inca o data ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca vrei o masina cu care sa te mandresti, ai putea INCERCA s-o aduci la (sau foarte aproape de) stadiul in care a iesit de pe portile fabricii. O sa ai o mare surpriza. Poti arunca o privire la "Oldtimers", Restaurari (aici, pe forum), sa intelegi ce zic.
Daca ti-as fi zis ca "poti incepe cu un sticker Nike", s-ar fi suparat Bucatzel pe mine, dar asa, am vorbit serios. Rezolva-i intai problemele, ca oricum, la dacie apar altele. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MYHAY CARBUNARU |
![]()
|
da,vopseaua e in stare buna,nu am prea mult de lucru decat in coltul aripilor , si in jurul portbagajului , dar tot vreau sa-i adaug niste plusuri , dar vopsirea nustiu cat o sa ma coste ,daca rezolv asta restul sunt doar detalii . Cu 1000 lei am facut planul pentru praguri, bare fata/spate ,un subwofer + un set wofere ,toate verificate , dar cum am spus ,mai intai vreau so vopsesc si apoi incep proiectul
totusi aveti idei foarte bune si eu tin cont de ele ,plus ca mai am atatea intrebari in legatura cu motorul ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1997 model 1310
- TL-12-LCN
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
plusurile alea o sa te faca sa pari doar alt taran cu o dacia inzorzonata
|
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Daca mi-ai spune ce varsta ai si de cand ai carnetul de conducere ti-asi da niste sugestii pertinente.In rest trebuie sa te gandesti ca orice modificare exterioara va atrage ochiul vigilent al legii si nu cred ca vrei sa te abonezi la pv-uri si retineri de certificat.Orice modificare la motor deasemenea va trebui omologat.
La un prim control domnii agenti, se vor uita pe rand: la dimensiunea amvelopelor, culoarea si intensitatea becurilor de far, zgomot produs de evacuare,folii si alte zorzoane. I n rest sfaturile unor colegi mai sus cu experienta vor fi de bun augur.Bafta si discretia este cel mai bun sfat. |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cand am citit topicul am crezut ca e vorba de un topic de prin 2005-2006 readus la viata din cine stie ce motive...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
MYHAY CARBUNARU |
![]()
|
Stai linistit , nu o sa exagerez in halul acela , totul va fi omologat la final si voi conduce prudent , si daca ma gandesc mai bine cred ca o sa renunt la modificarea motorului , poate doar body kit-ul si boxele , cred ca ar fi de ajuns. Si DACIA_GPG am 18 ani si nicii o abatere
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1997 model 1310
- TL-12-LCN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:19 |