zgomot casetă direcție dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
zgomot casetă direcție dacia 1310
vasi8 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 26 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1988 berlina
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
vasi8 iti cam place sa deschizi topicuri la greu in loc sa incerci functia "search" pentru a vedea daca s`a mai discutat subiectul respectiv
postarea ta aici este eronata - aici se discuta despre dacia solenza referitor la problema ta trebuie sa te apuci sa verifici din nou daca piesele schimbate sunt montate corect si stranse bine (mai ales daca problema ta a aparut dupa schimbarea acelor piese) iar daca totul este ok nu`ti ramane decat sa desfaci acele suruburi de 6 (cu cheia de 10) si sa umbli la tachetele impingator, eventual sa`i mai adaugi vreo saiba pentru a presa mai tare (inainte de asta trebuie verificata cremaliera) p.s: ca sa faci un reglaj corect si o gresare buna a casetei de directie este de preferat sa o dai jos cu totul (dureaza cam 30 minute) - ai nevoie de : o cheie de 17, doua chei de 10,o cheie de 11-13, un ciocan si niste vaselina -desfaci capetele de bara si le depresezi -desfaci prinderea cuplajului -dai bateria jos si tavita de sub ea -desfaci cele 4 suruburi care fixeaza caseta |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(vasi8 @ 18 Jan 2015, 07:50) Salut,cred că am o problemă la caseta direcție pentru că atunci cand e mașina pe loc si fac stanga-dreapta se aude o păcăneală din ea.În casetă nu s-a umblat niciodată,bieletele si bucșile sunt noi la fel si bucșa teflon si cuplajul volan.Se poate sa crape pinionul ala? e vreun pericol? în mers nu se aude nimic si nu trage intr-o parte.În caseta nu am umblat niciodata si nu stiu ce e in ea.Astept vreun sfat pentru că mi-e frică să mai circul cu ea. Planetare.... |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
ai citit cu atentie ce a zis baiatu` ?
a mentionat "cu masina PE LOC" |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
Cauta o caseta in mintile ei...
Eu am dat una acum 8 zile completa cu capete de bara si ax volan cu 250 ron. ( Era ca noua si de uzina.) |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:32 |