Garantie anvelope, la masina noua
![]() ![]() ![]() |
Garantie anvelope, la masina noua
george_d |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
0 absolut...
Garantia nu acopera loviturile, iar gilma in lateral e considerata urmare a unei lovituri. Pregateste marunci de astia noi pentru un cauciuc nou, sau vezi ca vindea cineva la Bursa un Firestone nou, vezi de mere la tine ![]() Patit si eu, si SOD, cu cauciucuri nou-noute ![]() Singurul moment cind beneficiezi de garantie e atunci cind il montezi AUTORIZAT, sa faca explozie ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun asa!!!
Cel mai nasol e ca rezerva nu e aceeasi dimensiune cu restu'. Pe masina sunt Bridgestone Turanza 195/50 R15 si rezerva e 175/nu stiu cat R14 |
--------------------
Dacia
1210
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa-i la multe altele (parca si la LGN)
Eu zic sa nu disperi si sa insisti sa ti-l schimbe. Am citit pe aici ca cineva a schimbat cauciucul pe garantie la o SLZ-a. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca nu rezolvi cu garantia (si probabil ca nu vei rezolva), poti incerca sa rezolvi pe casco(presupun ca sora ta are casco, fiind masina noua).
|
-------------------- |
|
george_d |
![]()
|
are. o sa incerc dar stiu ca se poate daca e si janta lovita
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
schimbat 3 cauciuri de slz.. dar toate la casco.. (cu galma, cu taietura de 20cm pe lateral si una cu buza rupta care se prinde de janta-in urma unei spargeri de janta)
si edit... se poate si fara janta lovita. am schimbat eu la casco.. (in urma unui mers in paralel cu un T de parcare care avea urechea de lacat iesita in lateral = o taitura in anvelopa de 20cm... schimbata la casco.. janta nimic.. ) This post has been edited by Asi: 28 Oct 2005, 20:46 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(costi @ 27 Oct 2005, 14:43) Asa-i la multe altele (parca si la LGN) [...] La Logan e de tabla dar e fix la fel ca celelalte la dimensiuni. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu la pneuri se da o garantie de 6 luni dar pentru defecte de fabricatie ascunse nu ca ti l-ai taiat in sina de tramvai sau ca ai luat o mare groapa. in cazul tau cu galma nu cred ca ai vreo sansa sa ti-l schimbe. ar merge pe casco daca lipseste cu totul de pe masina
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge si la gropi cu casco.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
george_d |
![]()
|
am vorbit la service la Ford si m-au chemat sa vada roata. va anunt ce-am mai facut. intre timp am sa vorbesc si la societatea de asigurari
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:38 |