ajutati-ma va rog!, urgent
![]() ![]() ![]() |
ajutati-ma va rog!, urgent
Lucasady |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 21 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- AG70LUC
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
daca inainte nu`ti consuma ulei iar dupa "accidentul" avut a inceput sa "pape" ulei, problema ta este din simeringurile la supape
si eu am avut aceiasi problema, in sensul ca dupa ce am schimbat chiuloasa a inceput sa consume ulei (schimbasem simeringurile la supape cu unele noi) si am rezolvat cu un nou set original de simeringuri p.s: in urma schimbarii unor supape pe acolo ti`a verificat si ghidurile sa fie ok ? poti pune si mama simeringului daca ai joc mare intre ghid si coada supapei.. This post has been edited by maru: 21 Feb 2015, 18:31 |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
Lucasady |
![]()
|
Deci inainte nu consuma deloc,iar acum consuma cam mult zic eu!Deci sa-i schimb semeringurile de la supape si s-ar rezolva,nu?In rest motorul merge perfect nu are nici cel mai mic zgomot ciudat!Iti multumesc frumos
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- AG70LUC
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
in cazul meu de acolo a fost "buba"
eu le`am schimbat fara sa dau chiuloasa jos, prin tragerea pistonului aferent supapei in PMS,demontarea bujiilor si introducerea unei cozi de lingura polizata |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Cum adica 'eventual' o noua distributie?
![]() Cat ulei consuma? Meserias tipu'.....barem a fost ieftin? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Lucasady |
![]()
|
Adica i-am pus din nou distributia!Pai sa aproximez cam 1l la 1000 km!e cam mult,gandindu-ma ca inainte nu consuma deloc!O sa-i schimb garniturile alea de la supape sa vad daca rezolv problema!Si sa sti ca mecanicul ala a fost cam scump totusi 4 mil si n-a facut nici treaba buna!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- AG70LUC
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Odata ce fost tensionata, distributia nu se detensioneaza si apoi pune la loc. Nu se face asa ceva. O curea plus rola gates cost cam 100 de lei..
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Lucasady |
![]()
|
M-am exprimat gresit imi cer scuze, ma refeream ca am pus o noua distributie originala Renault,pentru ca vechea e rupta si rola avea joc,deci nu aveam cum sa o mai folosesc si din cate stiu o distributie data jos nu e bine sa o remontezi!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- AG70LUC
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asta am zis si eu...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:45 |