cablu ambreiaj solenza diesel, se rupe de o saptamana!
![]() ![]() ![]() |
cablu ambreiaj solenza diesel, se rupe de o saptamana!
Dieselica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
solenza
- ct06wmd
|
|||
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
nu am mai auzit acum de cablu de 1.9, asta deoarece cutiile de Solenza sunt la fel. ce protectie vrei la pedalie? ca are cablul protectie din interiorul masinii pana se prinde pe cutie
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Dieselica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 05 ![]() |
QUOTE(edy99 @ 22 Feb 2015, 21:50) nu am mai auzit acum de cablu de 1.9, asta deoarece cutiile de Solenza sunt la fel. ce protectie vrei la pedalie? ca are cablul protectie din interiorul masinii pana se prinde pe cutie 23 Feb 2015, 20:20: Buna seara. Chiar daca cutiile sunt la fel, eu tot nu gasesc un cablu de ambreiaj care sa reziste. Efectiv nu pot folosi masina! Am sunat inclusiv la uzina de unde mi-au spus ca piese de schimb se asigura inca 8 ani dupa iesirea din fabricatie a modelului. Deci cine a schimbat cablul de ambreiaj in ultimii doi , sa imi spuna si mie, il rog , ce marca de cablu a folosit. Si unde il pot gasi si eu. Va multumesc. This post has been edited by Dieselica: 23 Feb 2015, 20:20 |
--------------------
Dacia
solenza
- ct06wmd
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ai incercat aici? http://www.piese.autocobalcescu.ro/c15~101...cia-solenza-1-4
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
marius c |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
Cum adica nu rezista cablu de ambreiaj ,si cel mai penal rezista cativa ani, asta daca nu cumva ai probleme la furca de la ambreiaj sau rulmentul de presine sa fie blocat si se misca greu
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Cand am cumparat solenza (benzina) mergea foarte greu ambreiajul. In service mi-au schimbat cablul, am platit putin si fix 2 luni a tinut magia. Deci cablu ieftin tine putin.
De pe site-ul bonmarc am cumparat cu aprox 60 de lei cablu de origine si de un an merge impecabil. La cel ieftin se auzea ca freaca ceva in interior si mergea foarte greu. Am mers asa cu el (nu am avut de ales) mult timp si tot nu s-a rupt deci nu stiu cum de la tine se rupe. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Cabluri nu se mai fabrică de vr-un an. Cel care merge greu, se datorează tubului de plastic prin care culisează, care are duritatea de așa natură încât, cablul intră în structura lui, marind frecarea și, după ce-l trăpunge, freacă fier-pe-fier, și se rupe. De aceea, nu le aruncați pe cele care mergeau bine, deși s-au rupt, pentru că va fi nevoie să le recondiționați. Se schimbă șufa, se fac alte capete pe strund, găurite cu 3,5 băgat capetele cablului în ele și ori înodat la capete apoi ambutisat, ori cositorite sau aft de sudură (răcit repede) și ambutisate.Sigur țin la fel de bine. Eu le-am ambutisat în universal, dar merge și la o altă presă sau chiar menghină.
Attached thumbnail(s) 30__1_.jpg ( Size: 321k ) Number of downloads: 97 30__2_.jpg ( Size: 314.18k ) Number of downloads: 99 30__3_.jpg ( Size: 277.76k ) Number of downloads: 100 30__4_.jpg ( Size: 305.55k ) Number of downloads: 99 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
am cautat si eu cablu de ambreiaj de mi-a venit acru, originale nu se mai gasesc decat inlocuitor, pe coduri sunt diferite cele de benzinare fata de motorinare insa cele aftermarket sunt compatibile , teoretic practic nu stiu , abia am gasit Breckner
|
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |