Instalatie carlig remorcare
![]() ![]() ![]() |
Instalatie carlig remorcare
jack511 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
lgan
Logan
2007
- vs-08-ava
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
ai schema electrica pe liku pus de tine,
cu specificatia---de unde vine curent la fiecare pin din priza remorcii---- daca nu te descurci,stii ce sa faci---nenea electricianu----cu mana de lucru,tu cu portofelu,langa el |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
gszaby22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: Yesterday, 07:18 ![]() |
Recent am scris un articol exact pe tema asta, unde am detaliat schema pin cu pin și funcția fiecăruia. Cred că te va ajuta foarte mult să faci legăturile corect. Îl găsești aici:
https://relbat.ro/priza-remorca-7-pini/ Legat de întrebarea ta despre modul: pentru un Logan din 2013, eu personal aș recomanda cu tărie folosirea unui modul electronic. Te ferește de posibile erori în calculatorul mașinii (UCH) și e mult mai sigur pe termen lung decât legarea directă pe firele de la stopuri. Attached thumbnail(s) priza_remorca_7_pini.jpg ( Size: 41.56k ) Number of downloads: 7 |
--------------------
Dacia
Logan
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:48 |