ceasuri de logan II pe Solenza
![]() ![]() ![]() |
ceasuri de logan II pe Solenza
Cornel.HDD |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Europa
- bz-05-hdd
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea merg puse nici pe logan I, d-apai pe solenza.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cornel.HDD |
![]()
|
ai incercat?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Europa
- bz-05-hdd
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
X52 are TdB("ceasuri") pe CAN, iar ultima dată când am verificat Solenza nu avea așa ceva.
Fizic probabil se potrivesc dar electric și electronic niciodată, dar mă rog sunt banii tăi. |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cornel.HDD @ 18 Mar 2015, 23:30) Bernard Show avea o zicere: nu trebuie sa mananc tot oul ca sa-mi dau seama ca e stricat. Cum ceasurile de Logan 2 sunt partial pe CAN-BUS, cum Solenza nu are CAN-BUS pe instalatii, crezi ca trebuia sa depun si eforturi ca sa vad ca nu se potrivesc la semnale electronice? Dar asta nu trebuie sa te descurajeze!! Poti incerca chiar tu, pe banii tai, pe timpul tau, si vii si ne spui si noua rezultatul experientei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu descurajati omul. eu zic ca se potrivesc. nu functional dar fizic incap acolo.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kingviper |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 301 Joined: 4 May 08 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Fizic incap sigur, dar electronic, nu.
Asa cum zicea si klaus, nu merg nici pe logan 1, d-apai pe solenza... Mi-ar fi placut. Si eu m-am gandit la asta ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005, Confort
- B 4* ***
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ma, n-o fi bordul de solnitza vreo frumusete, da' sa faci efort, sa dai si bani ca sa-ti pui unu' de logan care nu e deloc mai frumos... ma depaseste. In fine, fiecare face ce crede cu masina lui.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Cornel.HDD |
![]()
|
doar am intrebat pentru ca gasisem niste ceasuri de logan II si mie cel putin chiar imi plac si eram curios daca merg pe solenza nimic mai mult
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Europa
- bz-05-hdd
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai bine iti cumperi logan 2 direct.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:53 |