Imi vand masina, Renault Laguna 1 Ph2, an fabricatie 2000, motor 1,6 16v 107 CP. A fost adusa in tara in iulie 2013 si inmatriculata in august 2013, taxa de timbru s-a platit si nu este recuperata.
Este modelul Concorde, are ca dotari, in principal:
- 4 airbaguri;
- ABS;
- 4 geamuri electrice;
- oglinzi electrice si incalzite;
- bord computer cu sinteza vocala;
- radiocasetofon Tuner List original, comezi la volan functionale;
- ambele scaune fata reglabile pe inaltime;
- clima automata, functioneaza perfect;
- proiectoare de ceata;
- volan reglabil in profunzime;
- hayonul se deschide in doua bucati, tot sau doar luneta;
Si probabil mai sunt unele maruntisuri pe care nu mi le amintesc acuma..
In ultimii 5000 km, adica aprox jumate de an, la masina s-au schimbat kit ambreaj, kit distributie plus accesorii, rola alternator, capete de bara, bielete antiruliu, rulmentii de sub arcuri, furca ambreiaj, ulei cutie + aditiv cutie, motoras pas cu pas.. Cam in urma cu 1000 km s-a efectuat schimb de ulei, Elf 5w40, plus toate filtrele. Kilometraj actual, aprox 226700. In iulie 2013 cand am cumparat-o avea 210700 km. Toti km intermediari au fost parcursi de mine.
Motorul trage bine, in limitele lui de 1,6 care trage dupa el o tona jumate.. Nu scoate fum deloc si nu consuma mai mult de 0,1 L de ulei intre schimburi. Consum? In afara am scos o data 5,4 pe cluj-bistrita, fara aer conditionat si condus in limitele de viteza, dar la un stil de condus normal se situeaza in jurul valorii de 6-6,5. In oras, 10-11, in functie de multi factori.. Si aici, daca e condus omeneste, ia mai putin.
Pe exterior are unele zgarieturi inevitabile, in Ro.. Nu are rugina deloc, nici pe dedesubt, nici la praguri sau aripi, in fine, cam pe nicaieri. Pe interior, tapiteria arata bine, nu e murdara sau rupta, doar un punct ars de tigara cred, de la vreun proprietar anterior(sunt nefumator). Masina se comporta bine pentru varsta ei.
Masina se vinde deoarece se planuieste un upgrade, probabil la Laguna 2, toate piesele schimbate, mentionate mai sus, au fost de calitate si manopera la fel, facute pentru mine, nu pentru o eventuala vanzare.
Ca defecte observate ar fi vreo 2 punte de rugina pe hayon si o foarte subtila bataie pe fata, probabil un capat de bara, desi de abia se observa.
Pretul este de 2000 de Euro, negociabil.
Telefon: 0740887556,
Sau e-mail: ioanmoldovan95@gmail.com
DSC_0346.jpg ( Size: 2.76mb )
Number of downloads: 138 DSC_0348.jpg ( Size: 3.01mb )
Number of downloads: 145 DSC_0349.jpg ( Size: 2.91mb )
Number of downloads: 14631 Mar 2015, 20:46:Si inca cateva poze.
DSC_0351.jpg ( Size: 2.48mb )
Number of downloads: 149 DSC_0354.jpg ( Size: 3.17mb )
Number of downloads: 142This post has been edited by cj77shv: 31 Mar 2015, 19:46