Vanzatorii de piese Pitesti-Mioveni
![]() ![]() ![]() |
Vanzatorii de piese Pitesti-Mioveni
Dj Valy |
![]()
|
||
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Crezi ca va incuraja cineva furtul ca sa iesi tu mai ieftin?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' cine te obliga sa le iei de la reprezentanta? De la un magazin normal ce au? Ca e aceeasi marfa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Un set de placute bune (de ex TRW sau Ferodo) costa in magazine 50-60 lei... E mult?
Nu te crampona de "piese de origine". Am facut recent distributia; un kit "de origine" (curea Gates, rola Koyo) il luam cu cca160 lei (cel mai bun pret pe care l-am gasit in magazine) iar kitul Gates (curea Gates, rola Koyo...) l-am luat, tot din magazin, cu 90 lei. Iti place sa platesti in plus pt. ambalaj "de origine"? This post has been edited by GoGu: 17 Apr 2015, 23:36 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasati baietii sa se simțeasca bine!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Discuri nu vrei? Am niste Brembo.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Specifica daca esti OEM sau after market.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt OEM
![]() This post has been edited by UXE: 18 Apr 2015, 07:59 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Voi stiti decat sa face-ti misto!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
decât că UXE glumește serios.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe stimabilu` uxe nu-l cunosc dar din ce zice p`acilea ele in sine eo gluma.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
UXE |
![]()
|
glumetule
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Pe mine ma intereseaza de ce au atatea piese de origine la vanzare, ii sun, vorbesc cu ei, le dau datele sa imi expedieze prin posta, insa nu primesc nimic. Deci sigur nu mi le expediaza. Atunci de ce le mai au la vanzare?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pe bune bre, iei placute de frana ca-s mai ieftine pe net? Mai ieftine cu cat? Cu 20 de lei?.... wtf... ce dracu' ma...
![]() PS: vezi ca e oferta la Tulcea. Eu le-am schimbat acolo cu 80 de lei cu tot cu montaj. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 18 Apr 2015, 19:52) Pe bune bre, iei placute de frana ca-s mai ieftine pe net? Mai ieftine cu cat? Cu 20 de lei?.... wtf... ce dracu' ma... ![]() PS: vezi ca e oferta la Tulcea. Eu le-am schimbat acolo cu 80 de lei cu tot cu montaj. Eu am scutit 15 lei cind am schimbat placutele la Bekescsaba. This post has been edited by corbex: 21 Apr 2015, 15:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
Ce vrei, ma ia cu ameteala cind imi aduc aminte ca peste 2 ani trebuie sa le schimb iar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
Si filtrul de aer..nasol
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Peste doi ani nu-i mai trebe ca sau iese la pensie ( si mere moca la RATB)sau il trateaza ca pe cainele batran( daca ia pensie de contabil si nu de colonel.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Sa fii tu sanatos, iau pensie de un an. D'aia de contabil. Despre cea de colonel n-am voie sa vorbesc. De trei luni nu ma mai duc nici la serviciu.
Traiasca regimul democrat-popular! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:07 |