caraie ceva cand pun frana, asa incet..de la 10 km/h
![]() ![]() ![]() |
caraie ceva cand pun frana, asa incet..de la 10 km/h
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cred sa fie aia..m-am uita si e spatiu inte scut si galerie, e alt zgomot..nustiu cum sa explic..ca o comparatie pentru cine a vazut Titanicul, e exact huruitul acela exact inainte sa se scufunde....scuze da mi s-a parut cea mai potrivita comparatie...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Nov 2005, 19:25) nu cred sa fie aia..m-am uita si e spatiu inte scut si galerie, e alt zgomot..nustiu cum sa explic..ca o comparatie pentru cine a vazut Titanicul, e exact huruitul acela exact inainte sa se scufunde....scuze da mi s-a parut cea mai potrivita comparatie... Bucsaraie! Verifica-o pe toata , eventual mers la un meserias urcata pe cricuri. |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
argon |
![]()
|
Am urcat masina pe o rampa si am studiat problema in amanunt, am pus mana pe bara stabilizatoare, dinspre roata dreapta, si am smucit-o, exact zgomotul acela s-a auzit, deci e de la bara stabilizatoare...ce are? ce pot sa-i fac? zgomotul ma calca pe creier, se propaga prin toata caroseria si se aude inauntru, chiar nimeni nu s-a confruntat cu ceva asemanator??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
argon |
![]()
|
Problema rezolvata, m-am bagat sub ea sa studiez amanuntit...era scutul indoit in asa hal ca atingea in bara stabilizatoare.
Am dat scutul jos, l-am luat la ciocan, si l-am pus inapoi...e ca noua, nu mai e nici un zgomot...se poate inchide topicul. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:15 |