Magazin piese
![]() ![]() ![]() |
Magazin piese
Rentz |
![]()
|
||
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
- B
2006
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.533 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
depinde de piese, in general gasesti in targul Vitan destul de subti la bani
P.S. are numarul trecut. Io zic ca ajunge ca sa ne dam seama de unde e ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
pe calea giulesti, putin dupa maternitate, la 50m de service-ul Cargus, este un magazin cu multe piese mai ieftine ca in vitan
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- KPN
84
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da frate.cel mai ieftin .in militari apromatco.e al nlea topic deschis.daca vrei unde exact da un mp
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu piesele le iau ieftin de la un magazin de langa Piata Progresul.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
- B-XX-TDI
2003/2007 Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu credeam ca se va intampla vreodata sa astept o piesa pentru o dacie mai mult decat o piesa pentru toyota. Insa s-a intamplat. Am o dacie diesel 4x4 in service, au descoperit ca trebuie schimbata o fulie. Am mers la magazinul de piese auto Dacia de pe Mihai Bravu (intre Obor si Iulia hasdeu), nu au, dar imi aduc la comanda peste 3 saptamani. problema este ca nu pot tine pe dreapta masina 3 saptamani.
Pe unde mai gasesc magazine dacia? Nu ma intereseaza unde e mai ieftin si unde e mai scump, ma intereseaza sa gasesc AZI piesa! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
trimite pe cineva in Vitan, mai bine, cu fulia in mina ....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am trimis deja soferul in Vitan.
Later edit: In Vitan nu exista piesa, insa ma gasit-o la un service auto prin aparatorii patriei. This post has been edited by madalina: 24 Nov 2005, 13:16 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
salutare.in vitan sunt preturile mai mari ca peste tot.s-au nesimtit baietii.si inca ceva.multe nu mai sunt originale.sunt numai facaturi.
|
--------------------
dacia
1310
- b 13 tao
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 09:28 |