[CUMPAR] Grila radiator Clio
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Grila radiator Clio
andutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
UP
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
andutu |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Avea Mihai noua la 50 lei.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andutu |
![]()
|
Da , am postat in topicul lui dar nu a raspuns inca, toate ofertele pana acum pe care le-am primit au fost de grile noi si bineinteles nu originale facute dintr-un plastic ordinar, care sigur o sa se decoloreze in 2 ani cum s-a decolorat si cea originala in 10 ani.
Eram fericit ca gasisem model de facelift am vorbit cu vanzatorul si era ferm convins ca se potriveste grila la mine care am bara cu bandouri , aiurea noroc ca am fost cu masina si am probat la fata locului, grila de facelift merge doar la bara de facelift. Pana la urma am gasit o oferta tentanta modelul acesta de grila. 539680.jpg ( Size: 30.85k ) Number of downloads: 12 Pe site-ul unde am gasit-o zice ca este pentru Clio B din cautari am inteles ca este pentru bara cu bandouri asa cum am eu daca este asa o iau sigur o sa arate super,astept confirmarea celor de la care iau ca se potriveste.Pret 175 Lei |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:11 |