Palpait la teava esapament. Rateuri la motor?
![]() ![]() ![]() |
Palpait la teava esapament. Rateuri la motor?
gemcupaine |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
n-are nimic ,las-o asa.....dar daca esti pretentios un simplu reglaj de culbutori iti rezolva problema(daca nu-s hidraulici-aia nu se regleaza,se inlocuiesc la uzura) !
BTW,despre ce masina e vorba ? This post has been edited by sobolan: 27 Jul 2015, 12:45 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Masinile din filmulete sunt ok, cum face a ta n-am de unde sti.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
gemcupaine |
![]()
|
Este vorba de un Logan 1.4 din 2004. Sunt destul de pretentios deoarece am impresia ca imi papa putin si din benzina
![]() Un alt filmulet : https://youtu.be/ruKYlld1bfY?t=51. Masina mea nu scoate fum deloc pe teava de esapament. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
du-te la service si fa-i o diagnoza sa vezi daca ai erori
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gemcupaine |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Depinde. Unele pot fi identificate direct (ex. o sonda de oxigen). Altele, cu sunt rateurile, pot avea mai multe cauze: bobina, fisa, bujie.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(gemcupaine @ 27 Jul 2015, 14:06) Multumesc mult pentru solutie, domnule. Te rog să-mi ierți ironia,dar la ”imensa”cantitate de informații pe care ai expus-o,nu prea avem de unde ști ce diagnostic să dăm. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
gemcupaine |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 27 Jul 2015, 20:16) Depinde. Unele pot fi identificate direct (ex. o sonda de oxigen). Altele, cu sunt rateurile, pot avea mai multe cauze: bobina, fisa, bujie. Multumesc mult pentru explicatii. Am sa vorbesc cu un mecanic sa vad ce spune si ce anume este de facut. , eventual sa ma duc la un service. Sper sa revin cu o solutie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Incearca cu o foaie de hartie in dreptul tevii. Daca e impinsa continuu de gazele evacuare, treaba-i buna, daca din cand in cand hartia e aspirata spre gaura tevii, sunt probleme, tre cautat mecanicul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
gemcupaine |
![]()
|
QUOTE(Urs @ 28 Jul 2015, 18:28) Incearca cu o foaie de hartie in dreptul tevii. Daca e impinsa continuu de gazele evacuare, treaba-i buna, daca din cand in cand hartia e aspirata spre gaura tevii, sunt probleme, tre cautat mecanicul. Da, este impinsa continuu de gazele evacuarii si treaba nu este buna ![]() cum mergea acum 10.000 km. Am revenit cu update: am facut astazi un reglaj de culbutori si a spus ca nu aveau nicio defectiune ce afecteaza problema initiala (in afara de faptul ca 2 tacheti erau dereglati putin). Mi-a spus ca bujiile si bobina de inductie sunt okay, ceea ce ramane ar fi sa schimb filtrul de benzina si sa pun aditiv de benzina la un plin pentru a curata injectoarele. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aia e! Baga aditiv, poate se curata de tot.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
gemcupaine |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
sobolan |
![]()
|
CLAR,fa un film cu toba de la masina ta si pune sa vad si eu si sincer te ajut,daca nu aberam aici pana la craciun !
This post has been edited by sobolan: 4 Aug 2015, 16:51 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
gemcupaine |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 1.4
|
|
2012 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 19 October 12 From: Iasi ![]() |
La Loganul de 1.4 dardaie esapamentul de cum iese pe poarta fabricii.
Ar fi util un filmulet pe youtube cu masina ta, nu cu altele. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(gemcupaine @ 4 Aug 2015, 14:10) Multumesc din nou pentru ajutor ! Cu plăcere!Întotdeauna poți conta pe noi! ![]() ![]() Acuma,pe bune,tu n-ai ce face mașinii?Dacă te consolează cu ceva,și la golanul meu de 2014 se aude un pâlpâit...și n-are decât 28 de mii și ceva de kmp ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
sobolan |
![]()
|
eu cred ca masina n-are nici pe naiba,posesorul ei n-are de treaba si isi cauta.....drept urmare a postat un film cu esapamentul lui destul de rapid
![]() ![]() ![]() @gemcupaine : mergi frate cu ea,bucura-te de ea din plin si cand te-ai plictisit de ea o dai,mai pui ceva si reinnoiesti conserva,cel putin asta e principiul meu de ceva vreme.....ce folos cu upgrade-uri si cand o dai iti pare rau si nici bani multi nu iei pe ea......noi sa fim sanatosi ! ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Clublife |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 8 January 11 ![]() |
Salut, hai sa ti spun si eu ceva, poate te consoleaza sau incurajeaza, who knows amo supernova 2001 si de cevavreme la cilindrul 2 nu simte inrelanti nici fisa injectorului sinici fisa bobinei de inductie I amschimbat injectoare noi pompa alimentare regulator presiune bobina si fise originale beru I am verificat culbutorii la service dacia mecanicul prieten de o viata mi a spus ca trebuie refacut motorul.ei bine dupa ce am schimbat piesele mentionate motorul merge mult mai bine trage mai bine areviata in el singura problemaa ramas relantiul dar pt asta sincernucred ca merita desfacut motorul si crede masi eu sunt un sucit dar motorul cume incheiat din fabricanu il mai faci, scuze pt scris urasc tabletaasta
Am uitat sa spun masinaare 225 000 kmsi consumul nu mi separe ridicat numaibine 9 Aug 2015, 12:30: QUOTE(sobolan @ 6 Aug 2015, 23:54) eu cred ca masina n-are nici pe naiba,posesorul ei n-are de treaba si isi cauta.....drept urmare a postat un film cu esapamentul lui destul de rapid ![]() ![]() ![]() @gemcupaine : mergi frate cu ea,bucura-te de ea din plin si cand te-ai plictisit de ea o dai,mai pui ceva si reinnoiesti conserva,cel putin asta e principiul meu de ceva vreme.....ce folos cu upgrade-uri si cand o dai iti pare rau si nici bani multi nu iei pe ea......noi sa fim sanatosi ! ![]() Asta e cea mai realista filozofie, daca e si posibila totul e perfect SA FII SANATOS SOBOLANE FELICITARI PT FELUL TAU DE A GINDI This post has been edited by Clublife: 9 Aug 2015, 12:30 |
--------------------
dacia
logan
2005 Ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:31 |