De cand sunteti nefumator, Un sondaj pt cei care s-au lasat defumat
![]() ![]() ![]() |
De cand sunteti nefumator, Un sondaj pt cei care s-au lasat defumat
mezzo |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- B 13 MUZ
|
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
din mai.pentru chestionare exista sectiune speciala.ar fi cazul sa muti topicul acolo pana nu se ia de tine vre-un moderator.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
mezzo |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 November 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
- B 13 MUZ
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Subsemnatul s-a lasat de aproape 5 ani (se implinesc in februarie 2006). Pentru eroi d-astia ca mine de ce n-ai facut stimabile o rubrica? Ca si acum plange plamanul din cand in cand. De fapt e o chestie ciudata, imi dau seama ca e lipsa de tutun, dar totusi nu simt nevoia sa fumez, imi e doar foarte sete. O fi normal? (precizez ca imi e sete de apa, nu de alte alea, ca sa nu imi aud vorbe)
|
-------------------- |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
De cand m-am insurat !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Fumator din 1984.
09.11.2005: 5 luni de cand nu mai fumez si 6 kg depuse in cont.Sa mai zica cineva ceva de porc si de Ajun. ![]() Singurul avantaj observat:de cand mainile si hainele nu mai miros a "mahoarca" au inceput colegele de serviciu sa ma solicite mult mai des.Profesional ,desigur. ![]() PS.Daca aud pe vreunul comentind ceva...... ![]() This post has been edited by Funny: 8 Nov 2005, 09:34 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Din 1987.
Si e muuuuult mai bine. |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Nu ma, pur si simplu nu suporta mirosul!
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
3 ani si 10 luni....
Trebuia sa pui si optiuni: peste 1-2-3 ani ![]() PS. Am fumat 15 ani inainte de a ma lasa DEFINITIV. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
De peste sase ani, dupa mai mult de 10 ani de fumat, iar de lasat in urma unei analize a poluarii atmosferei la care mai adaug si io doua pachete, chiar ca nu mai avea loc de discutie si nici un sens sa ma otravesc cu propria mano.
succes, daca vrei sa te lasi de fumat totul depinde de propria persoana. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
3 ani pe 10 decembrie.
Inainte de asta am mai avut doua initiative de a ma lasa. Dar nu am rezistat mai mult de 8 luni de fiecare data... |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Am peste un an.
Cu un an inainte nu am fumat timp de 4 luni. Fumator am fost cam 11 ani. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
10 ani si merg pe 11
![]() |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:29 |