Pioneer MVH-170UI
![]() ![]() ![]() |
Pioneer MVH-170UI
pyngi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|||
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
E simplu :
1.daca NU vrei sa-l legi pe direct, playerul nu va functiona fara cheia in pozitia ACC. 2.intre firul de alimentare (prin contact) galben din mufa ISO (pozitia A7) si firul negru (pozitia A8) se leaga un condensator de valoare mare (cca 4700 uF @ min.25 v) si o dioda (merge 1N4007). Attached thumbnail(s) iso.jpg ( Size: 27.74k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Iti multumesc frumos.
![]() P.S. Am luat condensatorul, dar dioda am gasit numai: IN5408DC. E OK sa-l pun pe asta? Mersi. This post has been edited by pyngi: 1 Aug 2015, 09:36 |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
pyngi |
![]()
|
Am facut montajul dupa schema lui FRATELLO- caruia ii multumesc inca odata- si functioneaza perfect. Dupa ce scot cheia din contact mai merge aproape 40 de secunde playerul pana se opreste. Concluzia: merge si cu un condensator mai mic. Total cost piese: 2.30 Ron
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:05 |