cum (nu) ma ajuta un polish?
![]() ![]() ![]() |
cum (nu) ma ajuta un polish?
MojoJojo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|||
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Incearca la www.expertauto.ro au polish profesional da si preturi pe masura
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ok Modjo, here's the deal:
cumpara tu un polish de ala de se da cu carpa --- un Johnson Wax sau Turtle Wax sau ceva mai rasarit...nu fi kitros ![]() Speli masina cat poti de bine. Pui putin polish de ala pe pata si da-i frecus ..da frecus, nu gluma si vezi de iese rapanu..e valabil si pentru petele de apa (calcar). Dupa ce rezolvi petele ungi toata masina cu maglavais dintr-ala si dupa aia ii dai luciu (nu Nicoleta ![]() Dar daca la testul preliminar constati ca petele nu ies... CURSES !!! |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si dupa aia dai un ban (cca 500k) si iti cumperi o HUSA!
Si te doare in basca de kktele de pasari! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Dac iti este lene 800.000 ROL la spalatorie auto
Spalat bine bine masina mai intai, apoi dat intr-un strat cu masina, insistat pe pete, solutia de polishat este tot a lor - profesional. Exista si in 2 straturi - 1,2 bulioane |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
Toate bune si frumoase dear camarads... oi fi io mai greu de cap, da' io tot nu intelesei...iese treaba frumoasa daca dai banu asta (800 000 - 1.2 bulions ROL etc), sau ma strofoc di jaba si trebe sa astept pana m-oi indura s-o vapsesc di la un cap la altu'!!!!!???!?!
multam! |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
asarban |
![]()
|
Iese treaba frumoasa daca iti misti fundul repejor si nu astepti sa atace rau de tot vopseaua,m caz in care va trebui sa dai un ban serios pe revopsit!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MojoJojo |
![]()
|
QUOTE Iese treaba frumoasa daca iti misti fundul repejor si nu astepti sa atace rau de tot vopseaua,m caz in care va trebui sa dai un ban serios pe revopsit! cum imi dau seama daca vopseaua e atacata rau de tot??? La o prima vedere n-ar parea ca petele au ajuns la tabla!!?? multam |
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Trage-i un polish semiprofi la o spalatorie serioasa (800 k) ... vezi ce iese ... daca e bine asta e ... daca nu oricat de prost ar fi tot te ajuta pana la vara cand poti sa dai 4-5 bulioane s-o vopsesti ... ce zici satisfacut ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
MojoJojo |
![]()
|
QUOTE daca nu oricat de prost ar fi tot te ajuta pana la vara cand poti sa dai 4-5 bulioane s-o vopsesti thx man....da' imi vine greu sa cred ca o vopsire cap-coada costa doar 4-5 bulions lei's avand in vedere ca vorbim despre vopsea metalizata!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
asarban |
![]()
|
Shef! POti sa o vopsesi si cu vopsea metalizata si cu vopsea plasticata sau melaminata ca maimutica vopsitoare taot atat iti cere! Ca el tot aia face: fura din materiale, te incarca la deviz si plimba sus-jos stanga-dreapta pistolul de vopsit!
|
|
|
MojoJojo |
![]()
|
adevar grait-ai
![]() |
|
|
luxcor |
![]()
|
MojoJojo ... eu sunt un tip optimist din fire ... si daca numai ma gandesc ca un vopsit de DSN poate costa vreo 10-12 mil imi trece tot optimismul ... de aia ziceam si eu ... 4-5 mil ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate va foloseste: eu, pe dosarul cu zgarietura la masina am avut 7 milioane deviz. Concret, a fost vorba de indreptat nitel portiera dreapta fata, indreptat mica fundatura de pe pasaj roata drepta-spate, vopsit zona inferioara portiere si aripa spate (partial cred) + schimbat bandourile laterale. Sa nu va ganditi cumva ca usile au fost raschetate rau; erau doar putin zgariate in partea inferioara, iar fundatura de pe pasaj roata era ca suprafata cam cat ai amprenta de la degetul mare.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
asarban |
![]()
|
Stai sefu ca una e ce baga "zmecherii" de la service in deviz si alta e cand o faci tu...
|
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Foarte corect. Insa am zis, sa se aiba in vedere ordinul de marime. Cu indreptat, bandouri, manopera de la Com Nico, probabil ca poti sa-ti scoti o vopsire pe lateral la jumate din pretul pe care l-am zis eu. Acum... sa nu dai trei milioane si sa iasa de trei milioane... Stiu si eu...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Lasa ca vopseste Liviu capota si aflam de la el cit costa de fapt un vopsit si un indreptat :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MojoJojo |
![]()
|
QUOTE Lasa ca vopseste Liviu capota si aflam de la el cit costa de fapt un vopsit si un indreptat am mai zis eu cat costa, pe undeva prin forumul asta... acum doi ani jumate usa dreapta fata indoita putin (dar nu pe nervura) plus aripa dreapta spate zgariata putin = tinichigerie + vopsitorie la autocenter Venerei: 100 koko....cam scump dar rezultatul pe masura. de aia am fost sceptic cand zicea cineva de 4-5 milioane.... |
|
|
luxcor |
![]()
|
MojoJojo nu zicea ... cineva ... ziceam eu ... luxcor ... adica cineva ... adica sunt cineva ... a sunt cineva ... asa da ... multumesc frumos !!!
Nu de altceva dar era sa inteleg altceva :roll: |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
luxcor |
![]()
|
Si apropo pretul ala de 4-5 mil. era approx. - real am scris dupa (doar vopsirea) 10-12 mil.
Succes ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
coix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 03 From: Mangalia ![]() |
stimati domni, in sfirsit mi-am cumparat o sn clima s/h se intelege...
desigur ca are si niste zgirieturi adinci ppina la tabla. am ascultat si eu de altii si am cumparat un polish made in UK "Magic Colour", care are si un ruj la culoare (aceeasi culoare pentru toata gama de rosu) cu care se astupa zgirieturile/ciupiturile inainte de a freca cu crema de polishat propriu-zisa. am facut cum scrie pe eticheta; nici un efect... zgirietura se vede numai ca e rosu carmin si nu rosu imperial... ce nu am facut bine? sau mai bine dau un ban, dar stau in fata! a folosit cineva asa ceva si a mers? multumesc anticipat |
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Spui ca ai zgarieturi pana la tabla. Adica se vede tabla? Nu ma prea pricep, dar din cate am auzit daca vopseaua e luata la genul asta nu prea o mai rezolvi cu polish.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
barceloon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 September 04 From: SIBIU ![]() |
laugh.gif ...cineva zicea: ".. Ca sa curetzi un lucru murdaresti un altul. Dar poti murdari mai multe lucruri fara a curatza nici unu'..."
|
-------------------- Un gram de practica valoreaza cat un kilogram de teorie. (Murphy)
|
|
kinn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 September 04 From: Bucuresti ![]() |
daca ai timp,poti curata chiar tu,iei o pasta abraziva,o dai bine,(mai multe detalii iti dau mai incolo),iei si o ceara (costa 150000 lei)si iese ca noua,dar sunt mai multe lucruri de spus.
cunosc din proprie experienta,pe bune. sunt sume prea mari la spalatorii sau la diversi insi care fac ce ai putea si tu sa faci. |
-------------------- |
|
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Sunt polishuri care ataca vopseaua iar pentru zgarieturi mici in vopsea merg. Partea proasta este ca lasa locul mat. DAR, exista si polihuri pentru a da luciu masini. Asa ca poti lu cele doua polishuri si rezolvi problema. Eu de ex o data pe an sau poate si mai rar ma duc la service unde mi-o poliseaza. Mi-o matuiesc toata, scotand astfel zgarieturile din lac sau daca e cazul din vopsea si mi-o polisheaza toata. Rezultatul: EXCEPTIONAL. Adevarul este ca si pretul este pe masura dar eu zic ca o data pe an merita.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta unde? In Tinisoara?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Antrax |
![]()
|
Doar 120EU
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unde nene, unde?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
bump, cam scump, la banii astia am gasit si-n Bucuresti, insa as vrea ceva pana in 50 de euro..
|
--------------------
.
.
.
|
|
Antrax |
![]()
|
Asta este. Stiu este cam scump dar merita. Si o data pe an sa zicem...eu zic ca isi permite cam oricine.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:00 |