Report Ake, incompetenta sau rea vointa?
![]() ![]() ![]() |
Report Ake, incompetenta sau rea vointa?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pentru calmarea nervilor, recomand:
000090094.jpg Dacă singura ta grijă este că ai primit ban pe forum, recomand și o vizită aici: psihiatrie-semn.jpg |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
1. Ninja, fă celorlați numai ceea ce vrei să-ți facă ei ție.
2. Cosmin: nu e frumos! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
1. Pai ar face, da' nu poate.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești sigur, sigur că ai înțeles ce am zis?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Dar tu esti sigur,sigur ca ai inteles ce ai zis?
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poate nu am pus reportul la sectiunea potrivita a forumului. Astept pareri avizate .
Cosmine nu am vizitat Bagdasarul, deci nu cred ca ne cunoastem.... Ma confunzi ![]() |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
Deci e clar că tu nu ai înțeles ce am zis eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E ceva de înțeles pe topicu' ăsta?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu neaparat userilor li se adreseaza topicul meu. Important e sa inteleaga cine trebuie ...
Dragoselu, stai linistit, sunt sigur ca Sefu tau te intelege, restul nu conteaza... This post has been edited by luck33ro: 1 Nov 2015, 13:55 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu, din păcate, nici atât n-ai înțeles, mă Ninja...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Parerea ta probabil ca o asculta mirenii... Stii ca nu marsez la "filozofia" ta religioasa. Multumesc de grija care mi-o porti oricum.
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Poți încerca totuși să nu răspunzi la rău cu rău. S-ar putea să începi să ai surprize plăcute.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Poti incerca odata, de doua ori, dar nici nu poti sta pres mereu in fata unui nesimtit cand vezi ca ala beneficiaza de toleranta moderatorului
![]() Warned by Notes Ake Warned on 22 Oct 2015, 10:45 Added to warn level flame pe topic cu subiect politic 8 zile suspend Eu am facut flame stimabile AKE? Daca citeai si tu reporturile mele si luai masuri cand trebuia atunci te numeai moderator. Nu sa dai suspend la toata lumea dupa o saptamana ... Ceea ce ai facut tu e un flame mai mare ca a lu neumann ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Nov 2015, 18:24 |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai cotizat și tu cu ceva? Bagă și tu de început o sticlă de uischi.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Nov 2015, 14:34) Păcat, doar acolo te-ai născut .... La câte probleme sunt în viața reală, tu te plângi ca o fetiță că ai fost banat în mediul virtual. Vai de capul tău! This post has been edited by cosmin_2300: 1 Nov 2015, 19:31 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
![]() Ce probleme au unii... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt niste probleme virtuale, tu ce te bagi? N-ai presiune in roti?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acum vreti numai sange si incendii sau cum ?
![]() |
--------------------
**
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io cred ca unii au prea mult timp liber de deschid tot felul de topicuri in care plang ca au luat ban.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
UXE |
![]()
|
Ninja, ai fost sa donezi?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Leu, da aia de pierd timpul sa le citeasca nu te deranjeaza?
Daca ai treaba nu te retin stimabile. Topicul e dedicat in ultimul rand userilor daca nu te-ai prins... Personal as fi pus acest topic undeva in privat doar pentru moderatori, dar nu am aceasta posibilitate ![]() Uxe esti offtopic si penibil ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Nov 2015, 20:14 |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Deci, hai sa vedem...
Deschizi un topic, se iau unii-altii de tine pe ei, le dai report. Ake, no, ca orice om de p-aci, mai are si lucruri mai bune de facut decat sa raspunda prezent de fiecare data cand va ganditi sa va trimiteti unul pe altu' in diverse directii, si apare doar mai tarziu... Asa de curios, cat ai lasat intre report si momentul in care ai inceput sa insulti oamenii inapoi? Ca banui ca ar fi normal sa adaugam in regulament treaba asta. Pana una alta, fiecare-i responsabil pe ce scrie el, si si-o ia ca atare. Chiar consideri ca ce-ai scris matale pe-acolo e numai parfum de panselute? Ca daca da, mai trebuie s-o lasi mai moale cu ingrasamantul de la panselute... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce cauta topicul aste pe reno.ro, eu n-am mai intrat pe forumul asta de vreo 10 ani. Noroc ca mi-am adus aminte parola si ca mi-a trimis PM luck33 pe daciaclub.
Acu, eu inteleg ca userul respectiv e nemultumit, cam asa sunt toti userii banati. Ce nu am inteles e ce anume l-a nemultumit: numarul de zile primite, faptul ca altii au primit alt numar de zile...n-am prea priceput. Si n-am mai priceput de ce e topicul pe alt forum.... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Probleme ... e sectiune comuna, apare pe ambele.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ciudat ca un moderator nu stie ca sunt comune, ca ai un singur user pe ambele etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
UXE |
![]()
|
Si doo cookieuri...
This post has been edited by UXE: 2 Nov 2015, 13:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 2 Nov 2015, 14:00) Nu stiu ce cauta topicul aste pe reno.ro, eu n-am mai intrat pe forumul asta de vreo 10 ani. Noroc ca mi-am adus aminte parola si ca mi-a trimis PM luck33 pe daciaclub. Acu, eu inteleg ca userul respectiv e nemultumit, cam asa sunt toti userii banati. Ce nu am inteles e ce anume l-a nemultumit: numarul de zile primite, faptul ca altii au primit alt numar de zile...n-am prea priceput. Si n-am mai priceput de ce e topicul pe alt forum.... Pai un user care iti trimite 3 reporturi si alte mesaje publice despre jigniri directe (flameuri e putin spus) si nu faci nimic decat dupa ce ia foc toata sandramaua e cam nemultumit ca "ai amendat la gramada si vitimele si contravenientii:" PS - sa stii pe viitor cand dai suspend cuiva ca e valabil pe ambele forumuri 2 Nov 2015, 14:41: QUOTE(UXE @ 2 Nov 2015, 14:16) Tu ia de baga la cap ca auzii ca vrei sa faci pe modelatoru... Ia si invata nu face pe smartfonu ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Nov 2015, 13:41 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:48 |