Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
![]() ![]() ![]() |
Care credeti ca e cel mai haios nick de pe forum?, fara suparare
RTZone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
RTZone...
Aaaaa, tu esti?! ![]() Pe bune, de la ce vine? ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu il votez pe "pastrama_stelistu"
![]() This post has been edited by Tigris: 12 Nov 2005, 12:38 |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mersi mult tigris.
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai bine ne spui cum l-ai ales;
stelistu' intelegem dar pastrama ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
eu votez pentru "tutzigureanu"
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
2fast3furious
![]() 6fingers ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma votez pe mine. Get it? AND! Its funny...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Corect, si eu votez tot AND.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Care-i faza cu AND? Ca io nu ma prind. Administratia Nationala a Drumurilor? (fara suparare, dar nu stiu la ce sa ma gindesc).
M-a distrat si pe mine pastrama_stelistu si cu Tutzigureanu, si am mai vazut Ghidioneanu sau cam asa ceva. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Smudo, nu-i nici o faza. Faceam si noi caterinca.
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Puneti un vot si pentru mine
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Nov 2005, 14:43) Eram in liceu si ma plictiseam de moarte la o ora...Stateam in banca si discutam cu cineva cam ce am dori sa mancam---io am zis ca mi-e pofta de "pastrama", moment in care interlocutorul meu a inceput sa rada nebuneste si sa zbiere ca nebunu in clasa...Toti se uitau crucis la noi(inclusiv profesorul), am fost dati amandoi afara din clasa pe motiv ca am intrerupt ora...si gata...de atunci a ramas Pastrama...si ca sa fie mai frumos am adaugat eu "stelistu"(ca sa stie lumea) ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
votez si io AND ca vad ca e la moda
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
O sa il punem pe AND asta mascota...
![]() Toata lumea a auzit de AND, de Oltcitu lui, de marea lui hotarare de a-si lua Logan, de si mai marea lui decizie de a-l vine ... ![]() Pe cuvant, mie chiar imi place de baiatul asta... Nici 3000 de km nu are la masina si vrea sa o dea... |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ashu |
![]()
|
Pai si el vrea C4
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc la toti pentru voturi!
@MrC4 ..adica Adrian Solenza : Ce tot zici ca vreau sa dau Loganul? Normal ca-l dau .. peste un an - doi ! @Smudo : Faza cu nick-ul meu e veche si cam boring , nu cred ca vrea sa auda cineva . Oricum nu ghiciti de la ce vine. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
mai era unul, "cabanos_ticalos"; mi se pare de departe cel mai funny
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
pastrama |
![]()
|
Daaaaaaaaa, corect...votez si io pentru "cabanos_ticalos".
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 12 Nov 2005, 17:04) Nu mai vrea, ca l-a vazut la tirg si mi se pare ca a fost cam dezamagit (ii spusesem eu si s-a suparat pe mine ![]() ![]() On topic: de mare belea si cabanos_ticalos si vierme_hackeru, cu toate ca nu i-am zărit pe niciunul din ei. Mi-am amintit ca am mai vazut (pe la solenze parca) pe Aditzacelhazliu... dar nu stiu daca se scrie chiar asa. (scuze de "tz", dar mi se pare ca numele e scris chiar asa). |
--------------------
x
x
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu votez Ashu , ca e limbaj mirc
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tutzigureanu probabil ca nu e limbaj mirc.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
"cabanos_ticalos" - votez pentru
![]() Daca mai apar multi cu nick-uri de mancare o sa transformam forumul intr-un forum gastronomic ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pastrama_stelistu! am salivat cand l-am vazut, si m-am si distrat! Si mai sunt si stelist!
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 12 Nov 2005, 10:25) La mine se "trage" de laaaa...Mi-a zis cineva in liceu "Adita GargaRita" si in loc de Adrian m-am transformat in Rita care s-a transformat in Ritzen pe net ca si nick care....cand ma uit in dictionarul german-roman ce-mi vad ochisorii?Insemna "crapatura".Da.Ei bine culmea e ca numele meu de familie este Crapatureanu asa ca Ritzen s-a transformat mai departe in RTZ care as fi vrut sa fie user pentru yahoo ceea ce nu s-a putut pentru ca era deja "luat" ca si RTZ1,RTZ2 etc..Deci finalul a fost RTZ"one"(1).Iugarit? Se pare ca nu pot fi prea coerent la 3 noaptea. Ontopic:eu votez tot cu chit pentru ca efectiv am stropit monitorul cand am vazut Chit si m-a bufnit rasul.Se intampla ieri noaptea,dupa 4-5 ore de stat pe scaun, anchilozat. |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Si nick-ul meu probabil candideaza la "polul opus" al acestui topic ...
![]() ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:07 |