Ce masini "personale" au samsarii
![]() ![]() ![]() |
Ce masini "personale" au samsarii
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.968 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te mai înșală nevasta?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca pe ala de vinde o masina pe an il consideri samsar, poate ar trebui sa-ti revizuiesti criteriile dupa care judeci oamenii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ce probleme au unii!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.968 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu mai e nevasta mea.
Sper sa nu vi se intample vreodata... Probleme sau nu , ma plictisesc pe acasa. Toti cunoscutii si familia lucreaza zilele astea, eu stau si pe Dc Radian, daca ala care vinde o data pe an o masina dandu-i km inapoi, tu zici ca nu-i samsar Cati oameni schimba masina o data pe an ? Poate criteriile mele de judecata sunt anormale si de aia e ok ca am intrebat. zi mi ce am gresit considerandu-l "samsar " ? Pe de alta parte daca ar scoate cat ar vrea pe masina nici nu ar mai trece anul pana s-o vanda. Dar gaseste cam greu fraieri cred. Sau sunt eu invidios...daca el ia masina cu 11000, ii face buzele si o da cu 12500 trec 8 luni sau un an pana ii iese schema nu conteaza. This post has been edited by axabrt: 29 Dec 2015, 15:25 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ce-i de râs bre? Începând de la întrebare...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Pai nu a intrebat de Maricica, Florica, etc.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |