diferente logan laureate - preferance
![]() ![]() ![]() |
diferente logan laureate - preferance
jimbo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
te rugam sa detaliezi...despre ce brat de vorba?...ce fizeaza el la laureate etc.????... nu e deloc clar ce ai vrut sa spui... si nu avem cu totii doua masini diferite (laur si pref) ca sa putem compara
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Eventual pune o poza cu bratul ala.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
E vorba de punctul ala de fixare din partea stanga... un fel de pivot de prindere suplimentar. Sta la vedere imediat in stanga sectiunii unde e cureaua care angreneaza toate jucariile. Imediat un pic mai spre habitaclu de la compresorul AC. E mare si nu-l poti rata ca sprijina motorul de partea laterala a caroseriei.
De la Laureate in sus exista acel punct suplimentar. La celelalte variante este doar piesa care e montata pe caroserie iar partea care vine dinspre motor si care ar trebui sa intre in garnitura aia mare de cauciuc si sa se prinda acolo lipseste. Eu cred ca nefiind toate acele accesorii suplimentare de la Preferance in jos nu e necesar acel punct suplimentar de prindere. Motorul e mai liber in zona aia la Preferance si Ambiance. Si eu am remarcat asta din prima zi de de Porti Deschise de anul trecut insa era clar ca lipsa acelui pivot suplimentar de prindere coincidea cu lipsa AC-ului. --------- Adaugire ulterioara: Se numeste suspensie pendulara. This post has been edited by AL: 22 Nov 2005, 08:29 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa vedem, lipseste ceva la suportul motor din imagine (poza facuta la Siab special din acest motiv)?
Attached thumbnail(s) IMG_2029___2.jpg ( Size: 85.96k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
ala e ! Deci e normal ca de la preferance in jos sa nu existe. multumesc. pot sa-l linistesc pe prieten.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ok...problema lamurita...topic closed!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:09 |