pierdere de putere pe la 3000 rpm dci
![]() ![]() ![]() |
pierdere de putere pe la 3000 rpm dci
snapisrl |
![]()
|
||
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 26 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION DCI
|
|||
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
nu prea ma pricep eu la DCI dar la solenza MPI poate fi catalizatorul cu ceramica sparta sau pompa de benzina
This post has been edited by claudiucondrea: 20 Jan 2016, 14:37 |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
snapisrl |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 26 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
nu s-a mai lovit nimeni de problema asta ???
|
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION DCI
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai sesizat dacă turația motorului rămânea constanta?, ma gândesc la ambreiaj.
Cu vreo doi ani în urma mi s-a părut mi sie de vreo 2 ori ca îmi pierde putere pentru 1/2 secunde, în mers constant adică fără sa fiu în accelerație, în oraș, vreme puțin rece, de toamna. Reacția a fost sa ridic piciorul de pe accelerație și pe urma sa apăs ușor pedala, moment în care accelera fenomenul nu se mai manifesta. Atunci bănuiam ambreiajul și ma așteptam sa pice dar încă nu l-am schimbat și nici nu s-a mai manifestat fenomenul. Probabil a fost altceva. Ma gândesc la alimentare - motorina cu probleme, ceva electric sau cine mai știe ce ... Menționez ca nu mi s-a aprins nici o lampa și la tester nu a apărut nici o eroare. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:04 |